Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Kaplan'dan Teşekkür

Başkan Kaplan

Erdek Belediye Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nda Erdek'te Çiftçi Malları Koruma Başkanı ve Murakabe Heyeti Üyeleri Seçildi.

Erdek Belediye Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nda Erdek'te Çiftçi Malları Koruma Başkanı ve Murakabe Heyeti Üyeleri Seçildi.

Erdek Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mahmut Kaplan yeniden göreve seçilerek güven tazeledi.

Erdek Belediye Meclis toplantısında yapılan seçimde 31 oy alan Kaplan yeniden göreve seçildi.

Mahmut Kaplan yaptığı açıklamada Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve meclis üyelerine, Erdek Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Uz ve ekibi ile Erdek Ziraat Odası Başkanı Mustafa Saçıl ve yönetimine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Almış olduğumuz görev çiftçimize hizmet etmek için önemli bir görevdir. Ekibimle birlikte çalışarak 8 yıldır olduğu gibi bundan sonra da çiftçinin sorunlarını en iyi şekilde çözmeye devam edeceğim. Amacımız çiftçilikle ve hayvancılıkla uğraşanların hakkını, malını, mahsulünü korumaktır. Bekçilerimiz gece gündüz demeden, üreticilerimizin mallarını korumak için görevdeler" diye konuştu.

Kaplan çalışmalar ile ilgili önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklama yapacağını belirtti. 

Erdek Çiftçi Malları Koruma Meclisi seçilen asil üyeler: Mahmut Kaplan (Başkan), Tahsin Ülgay, Ali Ispanakçı, Ali Demiray, Namık Kılıç

Murakabe Heyetine seçilen asil üyeler; Erhan Topallar, Hasan Gedik, Necmi Sezer, Ahmet Yalçın, Mustafa Kankaya 



Anahtar Kelimeler: Başkan Kaplan' Teşekkür
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli