Bugün, 19 Mart 2024 Salı

ÖNDER BALIKÇI


Müftümüze alkış()

Müftümüze alkış()


Kimsenin aklına gelmeyen, senin aklına geldi. Erdek`e, beşinci caminin, şehitliğin kaldırılacak yerine yapılmasını uygun gördün. Seni kutluyorum(!) sayın müftüm, İsmail Yalçın. Bu ne engin görüş böyle(!) İnanın, başka bir müftü olsa, geri düşünceler(!) içinde buna karşı çıkar, siyasilere de, "Ne yapıyorsunuz siz, hiç yer kalmadı da, cami yapacak yer olarak şehitliği mi buldunuz?" diye tepki gösterirdi.
Sizi kutluyorum(!) sayın müftüm! Öyle her babayiğidin harcı değildir, bir anda siyasilerle sarmaş dolaş olmak! Ama iktidar partisi olunca da akan sular duruyor, doğrusu. Kim bilir, bir bakarsın ki, günün birinde milletvekili, hatta Bakan oluverirsin! Bizlere de, bir zamanlar Erdek`te görev yapman nedeniyle gurur duymak düşer! Onun için şimdiden yatırımını yap! İktidarın gözüne gir! Sen hiç, Marmara, Savaştepe, Erdek müftülükleriyle yetinecek kişi misin? Çok daha önemli mevkilere lâyıksın!
En önemli örneğin ise İstanbul`un, Çamlıca semtine yapılması düşünülen cami olsun! Zaten münâfıklar, ona da karşı değiller mi?
Türkiye, yıllardır teröre binlerce şehit vermiş, bu mücadelede binlerce genci sakat kalmış, terörle mücadeleye trilyonlarca parasını dökmüş bir ülkeymiş! Boş ver gitsin! Şehitlik de neymiş? Kaldırıveririz, olur biter! Aman, bu konuda ödün verme, kararının sonuna dek arkasında dur, sayın müftüm! Hem, şehitliğin yerine yapılması plânlanan cami de, senin makamına çok yakın! 
Bazı münâfıkların, "Şu anda Erdek`te bulunan dört cami, bir mescit ilçenin gereksinimini karşılıyor. Aslında yeni camiye de gereksinim yok. Ama gerekli ise cami yapılacak yer olarak şehitlikten başka yer mi kalmadı?" şeklindeki art niyetli ve hınzırca söylemlerini de dikkate almayacağını zaten biliyorum. Belediye meclisimizdeki CHP`li üyeler de aynı görüşte ama boş ver! Zaten onlar da, cami yapımını istemiyorlar(!) Bunun için şehitliği bahane ediyorlar(!) Bak, zaten geçtiğimiz aylarda, ilçemizde İmam Hatip Ortaokulu`na, tarihi Atatürk İlkokulu binasında açılmasını bahane ederek, karşı çıkmadılar mı? Ama nasıl da ağızlarının payını aldılar. Cumhuriyet alanında, "İmam Hatip Okulumuz, Erdek`imize hayırlı oldun" yazısını gözlerinin içine sokmadık mı? Oh olsun!
İnanın bana sayın müftüm, sizin kadar Erdek`e yakışan bir müftümüz olmadı! Çünkü onların, şehitliğe cami yapılmasını istemek, bu konuya iktidar partisi ile birlikte destek vermek gibi engin düşünceleri(!) asla gerçekleşmedi. Onların, her 18 Eylül`de, Erdek`in kurtuluş bayramları kutlamalarının başladığı Hacı Ömer Camii önünde, şehitlerimiz için kesilen kurban ve edilen dualar sırasında yürekleri dağlandı, hepimiz gibi… 
Sayın müftüm, bu çizginden asla sapma! Erdek`imizin, yanında "Şehitlik Sokak" bulunan, içinde ilçemizin eski belediye başkanlarından Memduh Arslan`ın da yattığı şu şehitliği kaldırıp, yerine beşinci camimizi bir kuralım, bakın, o münafıklar ne yapacaklar? Hem, onlara nispet olsun diye, Cumhuriyet alanımıza, "Beşinci camimiz, Erdek`imize hayırlı olsun" yazısını da bir astık mı, solukları kesilir!
Haa, sayın müftüm, unutma, seni zeytinli adadaki Meryem ana Kilisesini ziyaret etmeni de bekliyoruz.
Sayın müftüm, yolun açık olsun! Seni, gelecekte çok daha önemli makamlarda görür gibiyim! Hayırlara vesile olur inşallah! 
  • BIST 100

    8730,47%0,14
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,13% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2241,10% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44