Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Zorunlu bir açıklama

Zorunlu bir açıklama

İlçemizdeki bir yerel gazetenin yazarı, isim vermeksizin, gazetemiz yazarlarından Önder Balıkçı´ya, sık sık sataşmayı bir alışkanlık durumuna getirmiştir.

İlçemizdeki bir yerel gazetenin yazarı, isim vermeksizin, gazetemiz yazarlarından Önder Balıkçı´ya, sık sık sataşmayı bir alışkanlık durumuna getirmiştir. Sözüm ona, gazetemizi, arkadaşımız Önder Balıkçı´dan ayırmaya çalışma taktiği uygulayarak bizi aldatacağını, hedef şaşırtacağını sanan bu art niyetli kişiye şu gerçeği hatırlatırız.
YENİ ERDEK Gazetesi, Önder Balıkçı´nın da arasında bulunduğu büyük bir ailedir. Mesleğimizin onurlu ve başarılı bireyleri arasında yer alan Balıkçı, yıllardır YENİ ERDEK ailesinin temel direklerinden biridir ve öyle kalacaktır. Arkadaşımız Balıkçı´ya yönelik her çeşit art niyetli davranışı, gazetemize yönelik bir saldırı kabul ettiğimizin bilinmesini istiyoruz.
Bu kişi ve aynı düşüncede bulunanlara hatırlatmak istediğimiz bir başka konu da şudur:
YENİ ERDEK Gazetesi, dışarıdan kişilerin müdahale edebileceği bir yayın organı değildir. Bu nedenle başka gazetelerin mensubu hiçbir kişi, ailemizden hiçbir kişiyi, hiçbir gerekçeyle arayıp yazdığı veya yazmadığı haberin hesabını soramaz. Sormaya kalkarsa, YENİ ERDEK Gazetesi´ni topyekun karşısında bulur.
Altını bir kez daha çizerek vurgulayalım, isterseniz.
YENİ ERDEK, ailesi içinde yer alan hiçbir gazetecisini, yazarını art niyetli kişilere yem etmez. Herkes, kendi gazetesine bakacak, başkasının işlerine karışmayacaktır.
Bilmem, anlaşıldı mı, "Amca(!)"
YENİ ERDEK



Anahtar Kelimeler: Zorunlu açıklama
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli