Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Ziraat Odası üyelerini fuara götürüyor

Ziraat Odası üyelerini fuara götürüyor

Erdek Ziraat odası Başkanı Mehmet Saçıl, 6-10 Ekim 2010 tarihleri arasında Bursada düzenlenecek olan Bursa 8. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bu

Erdek Ziraat Odası üyelerini, Bursa`da açılacak olan tarım fuarına götürüyor.
Erdek Ziraat odası Başkanı Mehmet Saçıl, 6-10 Ekim 2010 tarihleri arasında Bursa`da düzenlenecek olan Bursa 8. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 3. Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarına gitmek isteyen çiftçilerin götürüleceğini duyurdu.
Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği işbirliği, T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü, Bursa Ziraat Odası, Bursa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile hazırlanan BURTARIM 2010, Bursa 8. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile BURSA 3. HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI, 6 - 10 Ekim 2010 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi`nde gerçekleştirileceğini ifade eden Ziraat Odası Başkanı Saçıl, "Fuarla birlikte 9 Ekim 2010 Cumartesi günü Bursa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile işbirliği içinde, geleneksel hale gelen ve konusundaki en önemli etkinlik olan "Bursa 9. Damızlık İnek Yarışması" ve "Bursa 2. Döl Kontrolü Türk Boğaları Bursa Yarışması" düzenlenecektir. Fuar süresince ayrıca TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi işbirliğinde, akademisyen ve ziraat mühendislerinin katılımıyla, 7 - 8 - 9 Ekim 2010 tarihlerinde "Bursa Tarım Kongresi" düzenlenecektir. Söz konusu kongre, ziyaretçilere sektörle ilgili merak ettikleri konularda bilgi edinme fırsatı sunacak, çiftçilerimizin bilinçlenmesi sağlanacaktır. Bursa`da sekizincisi düzenlenecek olan BURTARIM 2010 ile üçüncüsü düzenlenecek olan BURSA 3. HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI`nda çitçilerimizi Bursa`ya götürmekten büyük mutluluk duyacağız."

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı