Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Ziraat Odası Foodİst Fuarında

Ziraat Odası Foodİst Fuarında

İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Foodİst Fuarında Balıkesir Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Grubu da katıldı.

İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Foodİst Fuarı`nda Balıkesir Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Grubu da katıldı.
Bu yıl 4. kez düzenlenen İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri (Foodist) Fuarına Balıkesir Tarım İl Müdürü Engin Sancı, Ziraat Odası Başkanları ve Koyun-Keçi Birliği Başkanı katıldı.
İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Foodİst Fuarı`nda Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Grubu da yer aldı.
Foodİst Fuarını değerlendiren Erdek Ziraat Odası Başkanı Mehmet Saçıl, Balıkesir`in zeytinciliğinin geliştirilmesi, üreticilerimizin ve zeytin ilgili sanayi kuruluşlarının ürünlerinin tanıtılması, zeytin ve zeytinyağı ürünlerinin tanıtılması amacıyla kurulan Zeytin ve Zaytinyağı tanıtım grubunun katıldığı ilk fuarda tanıtım Grubunun standına olan ilginin iyi olduğunu, zeytinyağında marka olmayı hedefleyen Balıkesir`in hedefine ulaşacağına inancının tam olduğunu belirtti.
Balıkesir Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Grubu Başkanı Mehmet Hakkı Semerci ve Balıkesir Tarım İl Müdürü Engin Sancı, Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan`ın talimatları ile kurulan Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Grubunun çalışmalarına Vali Arslan`ın her türlü desteği vermekten mutlu olduğunu ifade etti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli