Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Ziraat Odası Delegesi Uysal’dan çiftçilere teşekkür mesajı

Ziraat Odası Delegesi Uysal’dan çiftçilere teşekkür  mesajı

Erdek Ziraat Odası delege seçimlerinde Yalı Mahallesi delegeliğine seçilen Ahmet Uysal, Ziraat Odası Başkanlığı’na aday olacağını açıkladı.

Erdek Ziraat Odası delege seçimlerinde Yalı Mahallesi delegeliğine seçilen Ahmet Uysal, Ziraat Odası Başkanlığı’na aday olacağını açıkladı. 
Pazar günü yapılan ve ziraat odasına kayıtlı çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği delege seçimlerinin sona ermesinin ardından Yalı Mahallesi’nden delege çıkan Ahmet Uysal, kendisini destekleyen tüm üyelere teşekkür ederken, seçilen tüm delegeleri de kutladı. 
Yalı Mahallesi’nden Ziraat Odası delegesi olabilmek için 4 adayın yarıştığı delege seçimlerinde 470 oda üyesinin oy kullandığı seçimde Ahmet Uysal 218 oy alarak sandıktan birinci çıktı. 
Çocukluğundan beri çiftçilik ile uğraştığını ifade eden Uysal, “35 bin nüfuslu Erdek'in büyük bir kısmı geçimini çiftçilikten sağlıyor. Şahsıma gelen talepler doğrultusunda delege adayı olmaya karar vermiştim. Ve sandıktan birinci çıkarak Ziraat Odası’nın Yalı Mahallesi delegesi oldum. Bundan sonraki hedefim çiftçimizin çözülmesini beklediği birçok sorun var. Bu sorunları çözmek ve el birliği ile üretimi artırmak için, Erdek Ziraat Odası Genel Kurulu’nda başkan adayı olarak seçime girmeyi düşünüyorum. Bizler de ciddi sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar ile çiftçilerimizin yanında olacağız. Erdek Ziraat Odası Yalı Mahallesi delege seçimlerinde Pazar günü şahsımı destekleyen yanımda olan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, akrabalarıma çok teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız sevgi her zaman kazanır.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber: Tuncay Ertan 
 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı