Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ziraat Odası delege seçimi yarın

Ziraat Odası delege seçimi yarın

Erdek Ziraat Odası delege seçimleri 26 Aralık Pazar günü yapılacak. Erdek Ziraat Odasına kayıtlı 5 bin 600 üye Pazar günü (yarın) delege seçimi için sandık başına gidecek.

Erdek Ziraat Odası delege seçimleri 26 Aralık Pazar günü yapılacak.
Erdek Ziraat Odasına kayıtlı 5 bin 600 üye Pazar günü (yarın) delege seçimi için sandık başına gidecek. 27 seçim çevresinde köy ve mahallelerde yapılacak seçimler sabah saat 08:00`de başlayıp 17:00`de sona erecek.
Erdek Ziraat Odası Başkanı Mehmet Saçıl  "Pazar günü yapılacak olan delege seçimlerimizde odamıza kayıtlı üyeler arasından delege olarak gösterilenler seçime girecektir. Delege seçimlerimiz dört yılda bir yapılmaktadır. Sağlıklı bir seçim için kayıtlı üyelerimizin sandık başına gitmeleri ve çoğul bir seçim olmasını temenni ediyorum" dedi.
29 delegenin görev alacağı Erdek Ziraat Odası delege seçimleri, Erdek`te Yalı-Atatürk-Halitpaşa-Alaaddin ve Zeytinli mahallesi muhtarlık hizmet binalarında kurulan seçim sandıklarında yapılacak.
Sahil Mahallesi`nde 1 üye olduğu için bu mahallede delege seçimi yapılmıyor. Yalı Mahallesi üye sayısı 500`ün üzerinde olduğu için bu mahalleden 2 delege seçilirken, diğer mahallelerden birer üye delege olabiliyor.
Aynı gün ilçeye bağlı Karşıyaka-Ocaklar Beldeleri, Narlı-İlhan-Doğanlar-Turan-Ballıpınar-Çayağzı-Kestanelik-Çakıl-Tatlısu-Aşağıyapıcı-Hamamlı-Belkıs-Yukarıyapıcı-Çeltikçi köylerinde seçim yapılacak olup Karşıyaka üye sayısı 500`ün üzerinde olduğundan 2 delege diğer yerlerden birer delege seçilebiliyor.
Paşalimanadası`nda bulunan Paşaliman-Harmanlı-Tuzla-Poyrazlı-Balıklı köylerinin muhtarlık binalarında kurulacak seçim sandıklarında da her köyden birer delege Ziraat Odasında görev alacak.
Erdek Ziraat Odası Başkanlığı`nın 29 yeni delegesi belirlendikten sonra, delegeler kendi aralarından, Erdek Ziraat Odası Başkanı ile 7 üyeli yönetim kurulu, 7 üyeli meclis kurulunu 4 yıl süreliğine seçmek için 2 ay içinde sandığa gidecek.
Haber : M. Beycan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli