Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Ziraat Bankası Müdürü değişti

Ziraat Bankası Müdürü değişti

T.C. Ziraat Bankası Erdek Şubesinin müdürü değişti. Ziraat Bankası Erdek Şubesi Müdürü Ayhan Batıbayın emekliye ayrılması nedeniyle, Batıbayın yerine atanan yeni müdür Orhan İrer göreve başladı.

T.C. Ziraat Bankası Erdek Şubesi`nin müdürü değişti. 
Ziraat Bankası Erdek Şubesi Müdürü Ayhan Batıbay`ın emekliye ayrılması nedeniyle, Batıbay`ın yerine atanan yeni müdür Orhan İrer göreve başladı.
T.C. Ziraat Bankası Marmara İlçesi Şube Müdürlüğü görevinde iken Erdek Şube Müdürü olarak atanan Orhan İrer, görevine resmen başladı.
Erdek`te görev yapmaktan dolayı son derece memnun olduğunu belirten İrer, "Türkiye`nin en büyük ve en köklü bankası olan Ziraat Bankası olarak, gerek tarımsal gerekse ticari hayatta en iyiyi yapmaya gayret sarfediyoruz. Erdek`liler için de hizmetin en iyisini vermeye çalışacağız" dedi.
1960 Erzurum doğumlu olan Orhan İrer, T.C. Ziraat Bankası Erzurum-Humus, Karaçoban ve İspir İlçeleri şubelerinde görev yaptıktan sonra Balıkesir-Marmara İlçesine atandı. İrer, 5 yıldır aralıksız olarak Ziraat Bankası Marmara İlçesi Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli