Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Zeytinlikler arasındaki bozuk yollara bakım

Zeytinlikler arasındaki bozuk yollara bakım

Ayvalık´ta bulunan zeytinliklere bağlantılı bozuk olan ara yollar elden geçiyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan, Başkan Gençer, ?Hem bozuk yollarımızı işlevsel hale getiriyoruz hem de atık malzemeyi değerlendiriyoruz?
Bağlantı yollarının asfaltlanması ve yol bakım çalışmalarının yanı sıra ilçenin tüm mahallelerindeki onarım ihtiyaçlarını kısa sürede tamamlamak için çalışan Ayvalık Belediyesi, zeytinlik arasındaki yolları da işlevsel hale getiriyor.
Kasım ayında başlayacak olan zeytin hasadında çiftçilerin arazi yollarında sıkıntı yaşamamaları için önlemler alan Ayvalık Belediyesi, bozuk ve onarım isteyen zeytinlik arasındaki yolları düzenliyor.
KAZINMIŞ ASFALT KAPLAMALARI YENİDEN DEĞERLENDİRİLİYOR
Şirinkent´ten Edremit yoluna giden zeytin arazilerinin yollarında düzenleme çalışmasının ardından sırayla diğer zeytinlik arazilerin yol yapımlarına başlandı. Zeytinlik arası yollarda, bozulduğu için kazınan asfalt kaplamaları kullanılıyor. Eski Altınova yolu çevresindeki zeytinlik alanlarda yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Zeytinlik arası yollarımızın yapımında kaynaklarımızı teknik ve ekonomik açıdan doğru kullanmak amacıyla kazınmış asfalt kaplamalarını yeniden değerlendirdik. Bozuk ve çamurlu yolumuzun kalmaması için gerekli çalışmalara devam edeceğiz? dedi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı