Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Zeytinli Mahallesi Muhtarı Aydın, yeniden aday

Zeytinli Mahallesi Muhtarı Aydın, yeniden aday

Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, Yeni Erdek Gazetesi’ni ziyaret ederek 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday olduğunu dile getiren, ilçemizin başarılı muhtarlarından Ali Aydın, Mart 2009’dan bu yana Zeytinli Mahallesi’nde muhtarlık yaptığını, mahalle sakinleriyle çok iyi bir diyalog içerisinde muhtarlığı yürüttüğünü ve mahallenin ihtiyaçlarını tespit edip, mahalleye hizmet almaya çalıştığını belirtti.

Zeytinli Mahallesi’nin 2009 yılında kurulduğunu hatırlatan Muhtar Aydın, mahallenin ilk muhtarı olmanın onuru ve gururunu yaşadığını söyledi.

Zeytinli Mahallesi’nin ilk muhtarı olduğunun altını çizen Muhtar Ali Aydın “Saygıdeğer mahalle sakinlerimin oylarıyla 2009 yılında yeni kurulan Zeytinli Mahallesi’nin ilk muhtarı olarak seçildim. 1989-2019 yılları arasında işletmekte olduğum Sevinç Market isimli işyerimi kapatarak tek görevim olarak muhtarlık görevini yapmaktayım. 7/24 muhtarlık ofisimde bulunarak mahalle halkıma hizmet etmekteyim. Görev süremde sakinlerimin her türlü sıkıntı, ihtiyaç ve isteklerini imkanlar dahilin de yerine getirmeye çalıştım. Bu yeni dönemde de yine mahalle sakinlerime hizmet etmekten onur duyacağım. Yerel mahalli seçimlerimizin ülkemiz, ilçemiz ve Zeytinli Mahallesi sakinlerine hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm halkımın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” diyerek sözlerine ekledi.

Haber: Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı