Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Zeytincilerden Akçayda 3. Karma Sergisi

Zeytincilerden Akçayda 3. Karma Sergisi

Burhaniyede faaliyetlerini sürdüren Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (ZEYFOD) üyeleri tarafından hazırlanan 3. Karma Fotoğraf Sergisi Akçay Olivecity Alışveriş Merkezinde açıldı.

Burhaniye`de faaliyetlerini sürdüren Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (ZEYFOD) üyeleri tarafından hazırlanan 3. Karma Fotoğraf  Sergisi Akçay Olivecity Alışveriş Merkezi`nde açıldı. Serginin açılışını Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu yaptı.
Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği`nin (ZEYFOD) 3. Karma Fotoğraf Sergisi Akçay`daki Olivecity Alışveriş Merkezi`nin üçüncü katında açıldı. Açılışını Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu`nun yaptığı sergide dernek üyelerinin toplam 36 fotoğrafı beğeniye sunuldu. Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Akçay`da sanatsal faaliyetlerin artış gösterdiğini belirterek, ZEYFOD üyelerine, sergileri için Akçay`ı tercih etmeleri nedeniyle, teşekkür ederek; çalışmalarında başarılar diledi. ZEYFOD Başkanı Özkan Arıkantürk, derneğin çalışmaları ile ilgili Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu ve diğer katılımcılara bilgi verdi. Dernek Başkanı Arıkantürk, ZEYFOD`un daha önce Zeytinli ve Edremit`te faaliyetlerini yürüttüğünü ancak geçtiğimiz yıldan itibaren Burhaniye`de çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Derneğimizin şu anda 55 üyesi bulunuyor. Yaklaşık 40 üyemiz çalışmalarda aktif olarak yer alıyor. Bugün, derneğimizin 3. karma sergisi ile fotoğraflarımızı Akçaylı`ların beğenisine sunuyoruz. Fotoğraf sergilerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecek" dedi. ZEYFOD fotoğraf sergisi bir hafta boyunca açık kalacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli