Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Zeytin Hastalık ve Zararlıları Birliğinde Komisyon seçimi

Zeytin Hastalık ve Zararlıları  Birliğinde Komisyon seçimi

Güney Marmara Zeytin Hastalık ve Zararlılarıyla Mücadele Birliğinin Meclis toplantısı düzenlendi.

Güney Marmara Zeytin Hastalık ve Zararlılarıyla Mücadele Birliği`nin Meclis toplantısı düzenlendi.
Geçtiğimiz hafta sonunda Erdek Öğretmen evi toplantı salonunda gerçekleşen meclis toplantısında, 2012 mali yılı içinde yapılan çalışmalar ile Plan ve Bütçe Komisyon üyeliklerinin seçimi vardı.
Güney Marmara Zeytin Hastalık ve Zararlılarıyla Mücadele Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra Erdek Kaymakamlığı görevini yürüten İsmail Kaygısız`ın, başkanlığında toplanan birliğin meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna 5 yeni üyenin seçimi yapıldı.
Güney Marmara Zeytin Hastalık ve Zararlılarıyla Mücadele Birliği`nin Plan ve Bütçe Komisyon üyeliklerinin seçimi için bir araya gelen birlik yöneticileri, 2012 mali yılı içinde yapılan faaliyetler ile bütçe hakkında bilgilendirmede bulundu.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın başkanlığında gerçekleşen birliğin meclis toplantısına, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek İl Genel Meclis Üyeleri, Ocaklar Belediye Başkanı aynı zamanda S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durak ile Köy muhtarları katıldı.
Daha sonra yapılan seçimlerde yönetime Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak, Hasan Organ ile Süleyman Dönmez seçildiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli