Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Zeytin Hasat makine tanıtımı

Zeytin Hasat makine tanıtımı

Benza zeytin hasat makinelerinin Türkiye distribütörü EGEFE firması Burhaniye'de tanıtım turundaydı.

Benza zeytin hasat makinelerinin Türkiye distribütörü EGEFE firması Burhaniye'de tanıtım turundaydı.
Benza Türkiye distribütörü olan EGEFE zeytin sezonu öncesi görüş alışverişinde bulunmak, pazarlama ve satış konusunda bayilerini aydınlatmak için Burhaniye İdahan Otelde tanıtım toplantısı düzenledi.
Zeytin üreticisinin olduğu her bölgede bayileri bulunan Benza zeytin hasat makinelerinin Türkiye distribütörü EGEFE firması sahibi Nuri Yağcı, Burhaniye İdahan Otelde yapılan bayiler toplantısında, bayilere öncelikle Benza zeytin hasat makinelerini İl ve İlçe Tarım Müdürlükleri ile yapılan işbirliği sonucunda devlet desteği olan % 50 hibe ile satışı konusunda bilgilendirmelerini, % 50 hibenin üreticileri için çok önemli olduğunu, bu yönde satış yapılmasının satışlara ve Benza zeytin hasat makinelerine olan ilgiyi arttıracağını belirtti.
Benza zeytin hasat makinelerinin Li-On pil kullanmasından dolayı, bu pillerin sürekli olarak jarz edilmesi pillerin ömrünü uzatacağını ayrıca zeytin üreticilerinin her hasat sonrası makinelerini Benza bayileri bünyesinde bulunan yetkili servislerde bakımlarının yaptırmalarının önemine dikkat çeken Nuri Yağcı, Bu konularda zeytin üreticilerimizi aydınlatmamız gerekiyor. Zeytin sezonu bittiğinde üreticimiz 2 yıl garantili olduğunu düşünerek makinelerinin hasat sonrası makinelerinin bakımlarını ve pil jarzlarını yapmayı unutmaktadırlar. Satış yapılırken zeytin üreticilerimize Benza olarak hazırladığımız garanti kartlarında açtığımız bölümde bunu belirttik. Satın alınan tarihten sonra pil ölçümlerinin yapıldığı tarih, makinenin hangi serviste bakımının yapıldığı tarih olarak hazırladık. Bu durumda bayiler olarak zeytin üreticilerimize Benza zeytin hasat makineleri olarak sadece satışta değil hasat öncesi ve hasat sonrası da yanlarında olduğumuzu anlatmamız gerekir. Bizler, siz bayilerimizin her zaman yanınızdayız. Satış öncesi ve sonrası her türlü desteği veririz, sizlerde Benza zeytin hasat makinesi kullanan zeytin üreticilerimize gerekli desteği vermeniz Benza zeytin hasat makinelerinin farkını ve farklılığını ortaya koyarak zeytin üreticilerinin bize olan güvenini arttıracak ve satışlarımızda artış sağlayacaktır” dedi. 
Bayilerin Benza zeytin hasat makineleri hakkında sorularını cevaplayan Yağcı, ayrıca Benza zeytin hasat makinelerinin yeni üretimi olan budama makası tanıtılırken, bu budama makasının zadece zeytin üreticisinin değil bağcılarında işini kolaylaştıracak bir ürün olduğunun altı çizildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı