Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Zeytin Kooperatifi´nde önemli gelişme

Zeytin Kooperatifi´nde önemli gelişme

Kooperatif başkanı Sarı, görevden alındı mı?

Marmarabirlik´e bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yönetim kurulu başkanı Hüseyin Sarı´nın, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından görevinden alındığı öne sürüldü. Kooperatif ve Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

?162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi başkanlığından azlim ile ilgili çoluk, çocuk, çakal erken seviniyor. Daha hukuki süreç devam ediyor. Kaldı ki, yönetim kurulu aslanlar gibi görev başında. İdari yazı, siyasi bir karardan ibaret. Genel kuruldaki üyelerimizin güveni benim için her şeyden önemlidir. Önemli olan, yüz kızartıcı bir suç isnat edilmemesidir. Şeffaf yönetim anlayışımızın sonucunda yanlı siyasi kararlar bizi bağlamaz. Hukuki süreç daha tamamlanmadı. Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir. Seçimle gelen, seçimle gider. Paralel yapıların girişimleri sonuçsuz kalmaya mahkumdur. Kamuoyuna duyurulur.?

PEKİ NE OLMUŞTU

Bilindiği gibi, iki yıl önce yapılan genel kurul öncesinde başkan adayı Hüseyin Sarı, seçim çalışmaları sırasında Marmarabirlik ile ilgili bazı bilgileri sosyal medya hesabından paylaşınca, Erdek´in dışındaki birlik ortaklarından bazıları, Sarı´nın, Marmarabirlik´e ait gizli hesap bilgilerini açıkladığını öne sürerek hakkında yasal süreç başlatmışlardı. Marmarabirlik´e bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nin 20 Şubat´ta yapılan mali genel kurulunda Hüseyin Sarı´nın yönetimindeki yönetim kurulu, ortaklardan güven oyu almıştı.

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli