Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ZEYDER ikinci toplantısını yaptı

ZEYDER ikinci toplantısını yaptı

Kısa adı ZEYDER olan Zeytin Üreticileri ve Sanayicileri Derneği yönetim kurulu üyeleri ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Zeytin sektöründe yaşanan sorunların çözümü amacıyla geçtiğimiz Şubat ayında kurularak faaliyete geçen Zeytin Üreticileri ve Sanayicileri Derneği (ZEYDER) çalışmalarına devam ediyor.
Çalışmalar kapsamında Marmarabirlik´in Bursa-Başköy Tesislerinde bir araya gelen Zeytin Üreticileri ve Sanayicileri Derneği (ZEYDER) yönetim kurulu üyeleri, ikinci toplantısını Marmarabirlik Genel Müdürlük binasında yaptı.
Kurucu yönetim kurulu üyeleri, toplantıda derneğin üye sayısını artırmaya yönelik faaliyetlere en kısa zamanda başlanmasına karar verirken, ZEYDER yönetim kurulu üyelerinin Mayıs ayında bölge ziyaretlerine başlayacağı bildirildi.
Zeytin Üreticileri ve Sanayicileri Derneği´nin ayrıca merdiven altı üretim ve sofralık zeytine teşvik verilmesi gibi konular başta olmak üzere, üretici ve sanayicinin sorunlarının çözümü için kamuoyu oluşturup, bu konuların resmi makamlarda takibinin yapılması ile sektörün olumlu geleceği için gerekli çalışmaların yürütülmesi görüşünün savunulduğu öğrenildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli