Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Zehir tacirlerine suç üstü

Zehir tacirlerine suç üstü

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuya geçit vermiyor. Müdürlüğe bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, 14.11.2014 günü, Manisa`dan, 10 plakalı bir araçla yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği ihbarını aldı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuya geçit vermiyor. Müdürlüğe bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, 14.11.2014 günü, Manisa`dan, 10 plakalı bir araçla yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği ihbarını aldılar. Buna paralel şekilde gerçekleştirilen operasyonda T.D., M.A. ve O. D. isimli üç şüpheli yakalandı. Şüphelilerin geldikleri araçta yapılan aramada 9 parça durumunda satışa hazır 14 gram esrar maddesi ile 152 adet ecstasy sentetik tablet ele geçti. Şüpheli üç kişi, çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak, Kepsut Cezaevi`ne gönderildi.
Balıkesir Valiliği`nce yapılan açıklamada, "İlimiz ve ilçelerinde gençliğimizi zehirleyen, uyuş turucuya özendiren ve kaçakçılık yapan kişilere yönelik çalış malarımız hız kesmeden sürdürülecektir. Halkımızın, emniyet birimlerine ilettikleri şikâyet ve ihbarlar, en ince ayrıntısına kadar titizlikle araştırılıp, en etkili şekilde sonuçlanrırılmaktadır" denildi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli