Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yüzme turu keyfini Adalar ve Boğazda yaşama fırsatı

Yüzme turu keyfini Adalar ve Boğazda yaşama fırsatı

Yüzme turu organize ederek kavurucu yaz sıcaklarını son derece makul ücretler karşılığında eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Yüzme turu organize ederek kavurucu yaz sıcaklarını son derece makul ücretler karşılığında eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Sizlerin istediği saatte, istediğiniz yerden hareket edecek ve sadece siz ve misafirlerinize özel olarak hazırlanan bir tekneyle yüzme turu organize etmenin tadına doyum olmaz. İstanbul'da kişi ve gruplara özel olarak yüzme turları düzenleyen tekne kiralama şirketlerinden destek alarak hafta içi ya da hafta sonu ne zaman isterseniz yüzme turu düzenleyebilirsiniz. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında en yoğun günlerini yaşayan rezervasyon talepleri Eylül ayında da azalan bir seyir de de olsa devam etmektedir. Bu bağlamda sizlere başlangıç anından bitişe kadar kusursuz bir yüzme turu deneyimi yaşatabilecek İstanbul'un en iyi tekne kiralama ve organizasyon şirketi olan Boğaz Çocuğu'nu içimiz rahat bir şekilde tavsiye edebiliriz.

ADALAR YA DA BOĞAZDA YÜZME TURU

İstanbul'da yüzme turu düzenlemek isteyenleri Adalar ve Boğazda birbirinden güzel ve temiz koylar bekliyor. Boğaz Çocuğu şirketi Adalar'da denize girmek isteyenleri Heybeyliada, Burgazada ve Büyükada'nın en güzel koylarına, Boğazda denize girmek isteyenleri de Sarıyer ve Beykoz'un birbirinden güzel koylarında misafir ediyor. Yüzme turları misafirlerden farklı bir talep gelmediği takdirde sabah 10:00'da başlayıp akşam üzeri 18:00'da sona erecek şekilde toplamda 8 saat üzerinden organize edilmektedir ancak güne daha erken başlamak isteyen misafirleri sabah tura 09:00 gibi başlatıp hiçbir ekstra ücret talep etmeden yine 18:00'da bitirebilirler. Kiralamayı şirketten kahvaltı ve öğlen yemeği talebinde de bulunarak yapabileceğiniz gibi sadece tekne kiralama hizmeti alarak kendi kahvaltılık, yiyecek ve içeceklerinizi de yanlarınızda getirebilirsiniz. Bu durumda organizasyon süresince servis yapması ve tur sonunda temizlik işlerini halletmesi için garson hizmeti almanız gerekecektir ve 1 adet garson için bugün itibariyle ödemeniz gereken ücret 200 TL'dir. Gün içinde hem Boğazda hem de Adalar'da denize girme ihtimali olmadığından iki bölgeden birinin seçilmesini gerektiğini de unutmadan hatırlatmakta fayda var.

KENDİ YÜZME TURU PAKETİNİZİ HAZIRLAYIN

Yüzme turu fiyatları bugün itibariyle 8 saatlik bir organizasyon için 7000 TL'dir ancak ekonomimizdeki günlük kur dalgalanmalarından dolayı bu haberde belirttiğimiz ücretlerde değişiklikler olabileceğinden güncel fiyatları öğrenmek için bogazturu.com sitesini ziyaret etmenizde fayda var. Yüzme turu sayfasından istediğiniz lokasyonu seçip daha önce organize edilen turların fotoğraflarına, videolarına, menü detaylarına, fiyat hesaplama aracına, sıkça sorulan sorular ve ayrıntılı cevaplarına erişim sağlayabilirsiniz. Fiyat hesaplama aracından günlük kiralama süresi olarak "Günlük Adalar Turu" ya da "Günlük Boğaz Turu" tercihlerinden birini işaretlediğinizden emin olarak, katılımcı sayınızı, menü ve varsa ekstra hizmet taleplerinizi işaretlediğiniz an yüzme turu için şirkete ödemeniz gereken toplam ücreti karşınızda göreceksiniz. Evet, yanlış okumadınız; fiyat teklifi almak için şirketi aramanız ya da e-mail göndermeniz gerekmiyor çünkü şirket Adalar ve Boğazda organize ettiği yüzme turları için sunduğu tüm hizmetlerin net ücretlerini resmi web sitesinde tüm site ziyaretçileriyle paylaşıyor. Fiyat konusunda sonradan hiçbir kötü sürprizle karşılaşmamak ve kusursuz bir yüzme turu düzenlemek istiyorsanız hizmet almanız gereken tek tekne kiralama şirketinin Boğaz Çocuğu olduğundan emin olabilirsiniz. Sıcak günlerdeki yüzme turları için gelen tekne kiralama rezervasyon talep yoğunluğunu da göz ardı etmeden elinizi çabuk tutmalı ve siteden fiyatlar dahil merak ettiğiniz her şeyi öğrendikten sonra iletişim sayfasındaki bilgileri kullanarak şirketle temas kurup rezervasyon için atmanız gereken adımları hızlıca atmalısınız. Rezervasyon için ilk koşulun şirkete kaparo ödemesi göndermek olduğunu ve talep edilen miktarın da yüzme turu için kendilerine ödemeniz gereken toplam ücretin yarısını olduğunu belirtmek isteriz.



Selim Atar
28.04.2022 17:57:21
Yüzme turu hizmeti alınacak en iyi firma kesinlikle Boğaz Çocuğu. Yüzmek için de Adalar'a kadar gidip zamanı boşuna harcamaya gerek yok, Beykoz koyu da yüzmek için çok ideal bir konum bence. Hem suyu temiz, hem de yakın mesafede olduğundan teknede daha uzun süre zaman geçirip denize girebilirsiniz.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı