Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yüzme Kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi

Yüzme Kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi

Sındırgı Belediyesi Yaz Yüzme Kursu´nda sertifika heyecanı,

Sındırgı Belediyesi Yaz Yüzme Kursu´nda sertifika heyecanı,
Sındırgı´da belediye bünyesinde açılan yüzme kursu yoğun katılım ile tamamlandı. Kursiyerler yaz tatilinde Eman Termal´in muhteşem doğasında hem yüzmeyi öğrendiler, hem de neşeli bir şekilde tatillerini geçirdiler.
Yüzme Kursu´nu tamamlayanlara sertifikaları Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, meclis üyeleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü tarafından verildi.
Çocuklar ve yetişkinler (16 yaş altı ? 16 yaş üzeri) şeklinde iki kategori halinde verilen kursa 94 kursiyer katıldı. Kurslar sabah ve akşam üzeri olmak üzere günde 3 seans olarak düzenlendi.
Eğitmen Gözde Doğruer tarafından sunulan kursta kursiyerlere temel yüzme teknikleri ve ileri eğitim metotları ile yüzme dersleri verilmiş oldu. Bir önceki yıl 50 kursiyer ile tamamlanan kurs bu yıl yoğun katılım ile kursiyer sayısı ikiye katıldı.
Belge törenine katılan velilerin öğrencilerden daha heyecanlı olması dikkat çekerken, kursiyerler ve veliler kurslardan dolayı Belediye başkanı Ekrem Yavaş´a teşekkürlerini ileterek devamını istediler. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli