Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yüzlerce motosiklet Erdekte

Yüzlerce motosiklet Erdekte

Erdek Belediyesi ve 10 Riders Motosiklet Kulübü Başkanlığının birlikte düzenlediği motosiklet festivali ilçeyi renklendirdi.

Erdek Belediyesi ve 10 Riders Motosiklet Kulübü Başkanlığının birlikte düzenlediği motosiklet festivali ilçeyi renklendirdi.
Erdek`te gerçekleşen 3. Balıkesir 10 Riders Motosiklet Festivaline yüzlerce motosiklet sürücüsünün yanı sıra Erdek`li motor tutkunları da eşlik etti.
10 Riders Kulübü Derneği tarafından düzenlenen 3. Balıkesir motositlet festivali Erdek Belediyesi`nin ev sahipliğinde, 30 Haziran Cumartesi günü Erdek Cumhuriyet Alanında düzenlenen törenle başladı.
Yaklaşık 300`ü aşkın motosiklet tutkununun katıldığı festival için Cumhuriyet alanında düzenlenen törende, Sülidens grubunun gösterisinin ardından ilk konuşmayı 10 Riders Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Çağatay Gündoğan yaptı. Gündoğan, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti.
Gündoğan`dan sonra kürsüye gelen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ilçe turizmini geliştirmek, tanıtmak ve hak ettiği yere getirmek amacıyla üç yıldır yoğun çaba içinde olduklarını anlattı.
Göreve geldiği günden itibaren, ilçede düzenlenen etkinliklere maddi katkı için tek bir esnafa dahi başvurulmadığını hatırlatan Aysan, 3 yıldan bu yana düzenlenen etkinler için belediyenin kasasından harcama yapılmadığını, sponsorlar sayesinde bu çalışmaların yürütüldüğüne dikkat çekti.
Kaymakam İsmail Kaygısız da, yaptığı konuşmasında, bu festivalin düzenlenmesinden duydukları mutluluğu dile getirip, "Bizlere, bu heyecanı yaşatan 10 Riders Motosiklet Kulübü Derneği`ne teşekkür ediyoruz" dedi.
Ardından, Kaymakam İsmail Kaygısız, dernek yönetim kurulu üyesi Timuçin Alptekin`e, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan da dernek başkanı Çağatay Gündoğan`a plaket verdi. 
Cumhuriyet alanındaki törenin ardından yüzlerce motosikletli kent içinde attıkları turla Erdek`te yaşayanları selamladı.
Cumartesi günü akşamı ise Hayko ise sahne aldı. Konsere ilginin çok büyük ilgi gördüğü ve katılım yoğun olduğu gözlemlendi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı