Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yusuf Tanyeli, Bakan Kılıçtan Yardım İstedi

Yusuf Tanyeli, Bakan Kılıçtan Yardım İstedi

Balıkesir 1. Amatör Körfez Liginde tüm imkânsızlıklara rağmen Havran Fatih Belediye Sporu şampiyon yapan ve Balıkesir Süper Liginde mücadeleye hazırlanan Havran Fatih Belediye Spor çalıştırıcısı Yusuf Tanyeli, çim saha istedi ve şartlarını sıraladı.

Balıkesir 1. Amatör Körfez Liginde tüm imkânsızlıklara rağmen Havran Fatih Belediye Spor`u şampiyon yapan ve Balıkesir Süper Liginde mücadeleye hazırlanan Havran Fatih Belediye Spor çalıştırıcısı Yusuf Tanyeli, çim saha istedi ve şartlarını sıraladı.
Havran ilçesi Nakipoğlu Stadyumuna yapılacak olan proje çalışmaları ile Havran Fatih Belediye Sporun sahasız kaldığını ifade eden Yusuf Tanyeli, Havran Fatih Belediye Spor yönetimi ile son kez görüşeceğini açıkladı.
"Eğer, takıma çim saha gösterilmez veya Havran Nakipoğlu Stadyumu cim yapılmazsa takıma veda etmeye hazırlanıyorum" diye açıklama yapan Havran Fatih Belediye Spor antrenörü Yusuf Tanyeli, "Bu sezon Balıkesir Süper Liginde mücadeleye hazırlanan Havran Fatih Belediye Spor ile daha fazla başarılara imza atmak istiyorum. Şu an futbol sahasında yapılan hafriyat çalışması ile antrenman sahası bile bulamayacağız. Havran Fatih Belediye Spor için acilen çim saha istiyoruz. Buradan Spor Bakanımız Suat Kılıç`tan yardım istiyorum. Havransporun geleceği için bize yardımcı olunuz. Yoksa genç cevherler yok olup gidecekler. Spor ve sporcunun yanında olun herkesi Havran`a çim saha kazanması için desteğe davet ediyorum. Kişisel girişimlerim bir netice bulmadığı takdirde. Havran`da çim saha olmaması durumunda, tası - tarağı toplayıp gitmek zorunda kalacağım" dedi.
BAŞKAN PALA, "MAÇLAR EDREMİT`TE OYNANACAK"
Havranspor`un 1923 yılında kurulmuş bir takım olduğunu, birçok şampiyonluklar yaşadığını ve bu gün Burhaniye 8 Eylül Stadında takım seçmeleri yaptıklarını belirten Havran Fatih Belediyespor Başkanı Metin Pala, "Eski takımımızı koruyacağız. Takıma yeni takviyeler yapacağız. Balıkesir Süper Ligindeki tüm müsabakalar çim sahalarda oynanıyor. Havranspor sahasının çimlendirilme sorunu sezona yetiştirilemeyeceği için Edremit Şehithamdibey Stadında oynanacak" dedi.
Havran Nakipoğlu Stadının çimlendirilmesi için çalışmaların başlatıldığını ve maliyetinin 800 Bin TL olduğunu bunun yarısının Havran Belediyesi tarafından karşılanacağını açıklayan Başkan Metin Pala, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğolu, Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüşüldüğünü ve sahanın çimlendirilmesine başlanacağını ancak bu sezona yetiştirilemeyeceğinin bilgisini verdi.
EROL KILIÇ`TAN DESTEK SÖZÜ
Havran Fatih Belediyespor`un müsabakalarını yaptığı Havran Nakipoğlu Stadının bir Balıkesir Süper Lig takımına yakışmadığını söyleyen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Erol Kılıç, sahanın çimlendirilmesi veya rehabilitasyonu için destek vereceklerinin sözünü verip, Balıkesir Süper Ligine çıkan Havran Fatih Belediyespor`un başarılarının devam edeceğine inandığını söyledi.           Enver Dolgun


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false