Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yüksek Okullarda mezuniyet coşkusu

Yüksek Okullarda mezuniyet coşkusu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Edremit ve Altınoluk Meslek Yüksekokulu 2014-2015 mezuniyet törenleri gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Edremit ve Altınoluk Meslek Yüksekokulu 2014-2015 mezuniyet törenleri gerçekleştirildi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokulu ve Edremit Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenlerine katıldı. Altınoluk Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreninde Müdür Prof. Dr. Turgut Kılıç, mezun olan öğrencilere diplomalarını verirken başarılar diledi.
Edremit Meslek Yüksek Okulu'nun düzenlediği Edremit Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Edremit MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, Edremit Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tuncay Püsküllüoğlu katıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Edremit MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban konuşmasını yaptı.
İlban Sevgili öğrencilerimiz bugün mezun olmakla bizlerden kopmuyorsunuz. İlişkilerimiz bundan sonrada okul hayatınızdaki gibi devam edecektir, çünkü Edremit MYO'dan mezun olmak bir ayrıcalıktır.” dedi.
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir Türkiye'de ilk 50 arasında yer alan Balıkesir Üniversitesinin mezun olan siz değerli öğrencileri böyle güzel bir Üniversite'den mezun olmanın onurunu taşıyacağınızdan eminim, çünkü diplomalarınız Uluslararası alanda da sizler için prestij olacaktır.” dedi.
Törende onur konuğu olan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Hayırsever vatandaşlarımızın ve yerel yönetimlerimizin destekleriyle Balıkesir Üniversitesi'nin yeni fakültelerinin de açılmasını umut ediyoruz. Şuan da bulunduğu konumdan daha iyi yerleri hak eden üniversitemizin Türkiye'de ilk 10 da yer alacağına inanıyorum. Mezun olan öğrencilerimiz artık sizlerin de birer Edremit'li olduğunu düşünüyorum. Buranın havasını suyunu teneffüs edenlerin Edremit'ten kopacağına inanmıyorum. Burada geçirdiğiniz yılların yaşamınızda ki önemini hiçbir zaman unutmayacaksınız. Hepinize hayatınızda başarılar diliyor sevgilerimi sunuyorum.” dedi.
Balıkesir Üniversitesi Edremit MYO Bilgisayar Programcılığı Bölümü, Elektrikli Cihaz Teknolojisi Bölümü, Makine Bölümü, Mekatronik Bölümü, Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Bölümü öğrencilerine başarı belgeleri ve ödülleri verildi.
Bölümlerinde birinci olan Ebru Doğanay, Hava Metin, Murat Tosun, Levent Işlakoğlu, Serkan Akkurt'a başarı belgelerini ve ödüllerini Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir verdi.
Bölümlerinde ikinci olanlara başarı belgelerini ve ödüllerini Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka verdi.
Bölümlerinde üçüncü olan öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya tarafından verildi.
Edremit MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban'ın sahneye davet ettiği öğrenciler Onuncu Yıl Marşı'nı okuduktan sonra sahnede toplanan öğrenciler keplerini fırlatarak mezuniyetlerini çalınan şarkılarla birlikte kutladılar. Öğrencilerin aileleri de düzenlenen törende çocuklarını yalnız bırakmadılar.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu