Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yukarıyapıcı Köyü çocuklarına oyun parkı

Yukarıyapıcı Köyü çocuklarına oyun parkı

Balıkesir Belediyesinin MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok, Yukarıyapıcı Köyüne çocuk oyun parkı kazandırdı.

Balıkesir Belediyesi`nin MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok, Yukarıyapıcı Köyüne çocuk oyun parkı kazandırdı. 
Milliyetçi Hareket Partisi Erdek Belediye Başkan Adayı Haluk Nazlıoğlu, Yukarıyapıcı Köyünde Balıkesir Belediyesi tarafından yapılan çocuk oyun parkını yerinde inceledi.
Balıkesir Belediyesi, il merkezinde gerçekleştirdiği hizmetlerini büyükşehir yasasının onaylanmasıyla birlikte tüm il sınırına genişlettiğini belirten Nazlıoğlu, bu kapsamda Balıkesir`den yaklaşık 120 km uzaklıktaki Yukarıyapıcı Köyüne çocuk oyun parkı yaparak, buradaki çocuklarında yüzlerini güldürdükleri için çok sevinçli olduklarını bildirdi.                         Baştarafı Sahife 1'de
MHP Erdek Belediye Başkan adayı Haluk Nazlıoğlu, "Halkımız Balıkesir belediye Başkanımız İsmail Ok`un hizmetlerden çok memnun. Belediye Başkanımız Sayın Ok`tan Allah razı olsun" diye konuştu. 
İhtiyaç duyulan her noktaya destek vermeye çalıştıklarını ifade eden Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ise, "Büyükşehir yasasının onaylanmasıyla birlikte kent merkezinde sürdürdüğümüz hizmetleri tüm il sınırımıza genişlettik. Mevcut bütçemizle, imkânlar dâhilinde ihtiyaç duyulan her noktada ilçe, belde ve köylerimize destek vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Erdek İlçemize bağlı Yukarıyapıcı Köyünde yaşayan çocuklarımızın, vakit geçirebilecekleri oyun parkı yaptık hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.
Balıkesir Belediyesi`nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Yukaryapıcı Köy halkıda, "Balıkesir Belediye Başkanımız İsmail Ok, çocuklarımızın rahatça koşup oynayabilecekleri bir alan kazandırdı, kendisinden Allah razı olsun. Talebimize duyarlılık gösteren MHP Erdek Belediye Başkan Adayımız Haluk Nazlıoğlu`na da teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.
Yukarıyapıcı Köyünde Atatürk büstü hasreti sona eriyor.
Erdek`e bağlı Yukarıyapıcı Köyünde Atatürk büstünün bulunması MHP`yi harekete geçirdi.
MHP Erdek Belediye Başkan adayı Haluk Nazlıoğlu`nun seçim çalışmaları için ziyarette bulunduğu Yukarıyapıcı Köyünde Atatürk Büstünün bulunmadığı yönünde kendisine yapılan şikayet üzerine, Nazlıoğlu`nun girişimiyle köye en kısa zamanda Atatürk Büstünün yapılması çalışmalarına başlanacağı öğrenildi.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false