Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Yol yapımına devam

Yol yapımına devam

Bozulan yolların zemin yenileme çalışmalarında sıra Mustafa Çavuş Caddesinde. Erdek Belediyesinin başlattığı cadde ve sokak zeminleri ile tretuarları yenileme çalışmalarında sıra Mustafa Çavuş Caddesine geldi. Atatürk Mahallesi...

Mustafa Çavuş Caddesi sil baştan değişiyor.
Bozulan yolların zemin yenileme çalışmalarında sıra Mustafa Çavuş Caddesi`nde.
Erdek Belediyesi`nin başlattığı cadde ve sokak zeminleri ile tretuarları yenileme çalışmalarında sıra Mustafa Çavuş Caddesi`ne geldi. Atatürk Mahallesi sınırları içersinde kalan Mustafa Çavuş Caddesi`ne hafta içinde giren iş makinaları treturları söktü. Tretuarların söküm çalışmalarında, içme suyu şebeke hatlarında meydana gelen arızalar için, belediyenin su arıza ekipleri Mustafa Çavuş Caddesi`nde hazır bulunurken, içme suyu hatlarında meydana gelen kopmaları kısa sürede onarıp, suları kesilen konutların saatlerce susuz kalması önlendi.
Erdek Belediyesi, yıllar önceden yapılan, daha sonra cadde ve sokaklarda oluşan tahribatları gidermek amacıyla ilçe genelinde başlattığı yol ve tretuar yenileme çalışmalarıyla, Mustafa Çavuş Caddesi`ne kilitli parke taşından döşeme yapacağı öğrenildi.
Konu hakkında açıklama yapan yetkililer, devam eden çalışmaların öncelik derecesine göre, cadde ve sokaklarda devam edeceğini belirtirken, mevsim koşullarının elverdiği ölçüde çalışmaları sürdürmeye kararlı olduklarını açıkladı.
Mustafa Çavuş Caddesi`nin, büyük ebatlı doğal granit taşlarından oluşan zeminin geçtiğimiz aylarda söküldüğünü kaydeden yetkililer, hafta içinde tretuar söküm çalışmalarının üç günde tamamlayıp, caddeyi zemin ve tretuar yenileme işine hazır hale getirildiğini aktardı.
Hava koşullarının normale dönmesiyle, birlikte başlayacak çalışmalar ışığında Mustafa Çavuş Caddesi`nin yol ve tretuarlarının bir ay içinde bitirilip, hizmete sokulması planlanıyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı