Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yoksul ailelere TOKİden konut

Yoksul ailelere TOKİden konut

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü (SYDGM) ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında yürütülen işbirliği kapsamında Bandırmada ihtiyaç sahibi olan 128 kişiye toplu konut yapılaca

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü (SYDGM) ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında yürütülen işbirliği kapsamında Bandırma`da ihtiyaç sahibi olan 128 kişiye toplu konut yapılacağını açıkladı.
TOKİ tarafından ilçeye yapılacak olan sosyal konutlarla ilgili talep toplama süresinin 15 Temmuz 2013 tarihinde sona ereceğini açıklayan Öztaylan, projeden sosyal yardımlaşma vakfından yardım alan ihtiyaç sahibi kişilerin faydalanacağını,1+1 olacak olan sosyal konutların 270 ay geri ödemeli olacağını söyledi.
Öztaylan "2014?te bitirilmesi hedeflenen proje için TOKİ 100 Yıl Mahallesinde evlerinin yapımına son sürat devam etmektedir. Proje`den yararlanmak isteyen vatandaşlar Bandırma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na başvurarak Sosyal Konut Projesinin son durumu hakkında bilgi alabilirler"dedi.
Projenin ülke genelinde 2009 yılında uygulamaya konulduğunu dile getiren Öztaylan, proje kapsamında ülke genelinde ilk etapta 50 bin ikinci etaptada 50 bin olmak üzere toplam 100 bin konutun yapılacağını açıkladı. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu