Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yırcalıya liderlik ödülü

Yırcalıya liderlik ödülü

Geçtiğimiz günlerde Türk Metal Sendikası tarafından Balıkesirde düzenlenen törenle Yılın İşadamı Belgesi ile ödüllendirilen Rona Yırcalı, bu kez de İstanbul Sheraton Maslak Otelde gerçekleştirilen 10. Liderlik Zirvesi toplantısında Liderlik ödü

Geçtiğimiz günlerde Türk Metal Sendikası tarafından Balıkesir`de düzenlenen törenle "Yılın İşadamı Belgesi" ile ödüllendirilen Rona Yırcalı, bu kez de İstanbul Sheraton Maslak Otel`de gerçekleştirilen 10. Liderlik Zirvesi toplantısında "Liderlik" ödülüne layık görüldü.
Türkiye`nin önde gelen sanayici ve spor adamlarının katılımıyla gerçekleşen zirvede, Balıkesir-Yırcalı Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı`ya liderlik ödülü verildi.
Oturum Başkanlığını Korn/Ferry International Türkiye Sorumlusu Şerif Kaynar`ın yaptığı "İş Dünyasında Yeni Liderlik Vizyonu ve Geleceğin Liderleri" konulu zirvede Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ile birlikte bir konuşma yapan Yırcalı, "Anadolu`da liderlik meselesinde bir sıkıntımız var. Genç arkadaşlarımız başlarken tüm fırsatların kendinde olmasını istiyor. Bu yüzden büyük şehirlerin dışına çıkmaya çekiniyorlar. Ancak küçük şehirlerde çekilecek sıkıntının kendilerine iş hayatları boyunca büyük yardımı olacağını düşünüyorum" dedi.
Yırcalı, ayrıca "liderlerin ortak kararlara açık olmasını, geleceğe yön verecek isimlerin her konuya eğilmesi gerektiğini, duyarlı davranması ve sorgulamasının zaruret olduğunu da" sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli