Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yılmazyıldız projelerini açıklıyor

Yılmazyıldız projelerini açıklıyor

AK Partiden Balıkesir Milletvekili aday adayı olan İlyas Yılmazyıldız, Balıkesir'i küresel ekonominin parçası haline getirmeye kararlı olduğunu açıkladı.

AK Partiden Balıkesir Milletvekili aday adayı olan İlyas Yılmazyıldız, Balıkesir’i küresel ekonominin parçası haline getirmeye kararlı olduğunu açıkladı.
AK Parti Balıkesir Milletvekili aday adayı Elektronik ve Telekomünikasyon Yüksek Mühendisi İlyas Yılmazyıldız projeleri hakkında açıklama yaparak “İleri teknoloji ürünleri ile Balıkesir ekonomisini, küresel ekonominin bir parçası haline getireceğiz.” dedi.
Seçim çalışmalarına devam eden Yılmazyıldız vatandaşlar ile bir araya geldiği toplantılarda, milletvekilliği döneminde planladığı projeleri hakkında bilgiler aktarıyor.
Önceki 2 dönem milletvekili geçmişi nedeniyle bölgeyi ve bölgenin ihtiyaçlarını iyi bildiğini anlatan Yılmazyıldız “Balıkesir’i sadece Türkiye’de değil küresel ekonomide de marka bir şehir haline getirmek en büyük hedefimiz” diye konuştu.
En son TV100 kanalında katıldığı Pusula programında projeleri hakkında bilgi veren İlyas Yılmazyıldız şöyle konuştu: ”Balıkesir sadece tarımla, hayvancılıkla, turizmle değil ileri teknoloji ürünleri ile en zorlu pazarlara giren marka bir şehir olmalı. Balıkesir dünyanın en değerli madenlerinden Bor madeninin dünya üzerinde ki en büyük rezervine sahip. Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığım teknokentlerde geliştirdiğimiz yeni kullanım alanlarıyla Bor madeninin 200’den fazla farklı üründe kullanabiliyoruz. Bor madenin kullanıldığı yükse katma değeri olan ürünlerle Balıkesir Türkiye’nin lokomotif kentlerinden biri yapmanın yanı sıra dünyada bilinen bir marka şehir yapmak en büyük hedefimiz. Balıkesir ekonomisini sadece Türkiye’nin içinde bir parça değil, dünya ile bütünleşmiş entegre olmuş, küresel ekonominin bir parçası olmuş Balıkesir en büyük hedefimiz. Balıkesir’de üretilen ürünler sadece Türkiye’nin içinde değil bütün dünyaya, üstelik dünyanın en gelişmiş ülkelerinde ki en zorlu marketlere, en zorlu pazarlara girebilen ileri teknoloji ürünleri olmalı. Böyle olduğu zaman hem ülkemizin geliri, hem insanlarımızın kazancının artması hem de yeni istihdam alanları oluşması çok kolay.”



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı