Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Yılmaz, Bandırmalı gazetecilerle buluştu

Yılmaz, Bandırmalı gazetecilerle buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Güney Marmara Bölgesi’ndeki gazetecilerle bir araya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Güney Marmara Bölgesi’ndeki gazetecilerle bir araya geldi.

Edincik Et Usta’da basın toplantısı düzenleyen Yılmaz, başta Bandırma Ayyıldız Mahallesi’ndeki “Eski Askeriye” yerine plan değişikliği ile yapacakları proje olmak üzere bölgemizle ilgili çeşitli konulara açıklık getirdi.

Yılmaz, Balıkesir iline katılımcı, çevre dostu, kültürel, sosyal ve hizmet belediyeciliği anlayışı içinde, hiçbir ilçeyi dışlamadan, eşit şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Yılmaz, “Büyükşehir, bir medeniyet projesidir. Bu proje, kaynakların doğru kullanılması durumunda, toplumsal gelişmeyi sağlamaya yöneliktir” dedi.

Yücel Yılmaz, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Yılmaz’ın basın toplantısına BASKİ Daire Başkanı İzzet Günal, Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Taner Korkmaz’ın yanı sıra AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman, AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi M. Birol Şahin, AK Parti Bandırma Belediye Meclis üyeleri Basri Ersan Kırbaş ve Fahri Atlı, MHP Bandırma Belediye Meclis Üyesi Harun Algül de katıldı.

Haber : Serpil Balıkçı



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false