Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yılmaz, herkesi müsterih olmaya davet etti

Yılmaz, herkesi müsterih olmaya davet etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, oda, borsa, kooperatif ve birlik başkanları ile korona virüs gündemiyle video konferans aracılığıyla görüşme gerçekleştirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, oda, borsa, kooperatif ve birlik başkanları ile korona virüs gündemiyle video konferans aracılığıyla görüşme gerçekleştirdi. Balıkesir´in birbirine yeterek, bu süreci güçlü bir şekilde atlatmasını istediklerini ve bunun için gayret ettiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, talep, öneri ve beklentileri dinledi, not aldı. Vali Ersin Yazıcı ise şehir olarak bu süreçte alınması gereken tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti.
20 ilçe belediye başkanıyla koordinasyon halinde 200´den fazla ekiple şehrin her noktasında dezenfekte çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Yılmaz ?Ekonomi çarklarının çalışması için alabileceğimiz tedbirleri sizlerle birlikte değerlendirmek istiyoruz. Devletin verdiği kararlar doğrultusunda Balıkesir´de gereken her türlü tedbirler alınmıştır.? dedi.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´da yaptığı konuşmada, şehir olarak üzerlerine düşen her şeyi yaptıklarını kaydetti.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı