Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yıldız yüzücülerimiz madalyalara kulaç atacak

Yıldız yüzücülerimiz madalyalara kulaç atacak

Türkiye Yüzme Federasyonu Amerikada hayatını kaybeden milli yüzücü Merve Terzioğlunun adına Kısa Kulvar Türkiye Şampiyonası düzenledi.

Türkiye Yüzme Federasyonu Amerika`da hayatını kaybeden milli yüzücü Merve Terzioğlu`nun adına "Kısa Kulvar Türkiye Şampiyonası" düzenledi.
Şampiyona 12-15 Aralık`ta İstanbul`da düzenleniyor. Tozkoparan Yüzme Havuzundaki, Merve Terzioğlu Yıldızlar Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası`na Balıkesir`den 13-14 yaş grubunda 5 sporcu katılacak.
Balıkesir Yüzme İl Temsilciliğinin desteğiyle spor kulüplerinin hazırladığı yıldız yüzücüler şampiyonaya iddialı hazırlandıklarını açıkladı.
İstanbul`daki kısa kulvar Türkiye Şampiyonasına Balıkesir Yıldız Kulaçlar Spor Kulübü ile Karesi Spor Kulübü yüzücülerinden toplam 5 sporcu katılacak.
29-30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde yapılan elemelerde 45 sporcu arasında yapılan müsabakalarda yarışma için gerekli kriterleri yerine getirmeyi başaran 5 yüzücü, şampiyonaya katılacak olmanın heyecanını doyasıya yaşıyor.
Yüzme Federasyonu Balıkesir İl Temsilciliğinden İlhan Akköy, yüzme sporunda Balıkesir`in en iyi şekilde temsil edilmesi için gereken çalışmaları titizlikle yürütmeye çalıştıklarını belirtip, yıldız yüzücülere başarı dileğinde bulundu.
Akköy, yüzme kulüpleri ile yüzme antrenörleri ne ve sporcuların ailelerine de teşekkür etti.
Yüzme Temsilciliği yetkilileri, Balıkesir`deki yüzme sporunun en büyük problemlerinden olan kapalı salon sıkıntısına tek çözüm getiren havuz işletmecisi Erhan Akyıldız`a da sağladığı imkandan dolayı teşekkür etti.
Diğer yandan, Balıkesirli yüzme hakemleri Metin Yücel ve Metin Ceritoğlu`da, 19-22 Aralık tarihlerinde İstanbul`da düzenlenecek Ünsal Fikirci Gençler ve Açıkyaş Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonasında görev yapacakları kaydedildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli