Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yılbaşı biletleri tükenmek üzere

Yılbaşı biletleri tükenmek üzere

Erdekte Yılbaşı Milli Piyango biletleri yok satıyor.

Erdek`te Yılbaşı Milli Piyango biletleri yok satıyor. 
Bilet bayisi Işık Dayan, "Bu yıl herkesin hayali çok büyük" derken, vatandaşları sahte biletlere karşı uyardı.
Mili Piyango bilet satış bayisi Işık Dayan, her gün yüzlerce biletin satıldığını ve özellikle halkın çeyrek biletleri tercih ettiğini söyledi. 
Bilet satışlarının çok iyi olduğunu söyleyen Işık Dayan, "Bilet satışları oldukça iyi gidiyor. Dilerim bilet alan vatandaşlarımızın da yüzü güler. En yüksek ikramiye Erdek`e çıkar." dedi.         
Yılbaşı bileti alan kişilerin kesin bana çıkacak diye umut dolu olduğunu vurgulayan Dayan, "Bu yıl herkesin hayali çok büyük. Herkes hayallerini gerçekleştirmenin peşinde ve bazı vatandaşlarımız para çıkarsa parayı nerede kullanacağının hesabını çoktan yapmış durumda. İkramiye bilet alanı muhakkak bulacaktır." şeklinde konuştu.
Dayan`dan sahte bilet uyarısı
Sahte bilet satışlarına da değinen Dayan, "Şu ana kadar Erdek`te hiç sahte yılbaşı biletine rastlanmadı. Rastlanacağını da düşünmüyorum fakat yine de vatandaşları uyarmakta fayda var. Milli Piyango almak isteyenler, biletin sahte olup olmadığını ayırt edebilmek için alt kısımdaki seri numarada kabartmaya baksınlar, eğer kabartma yoksa sakın o bileti almayıp, emniyete haber versin" diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı