Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yılbaşı öncesi uyuşturucu ile mücadele hız kazandı

Yılbaşı öncesi uyuşturucu ile mücadele hız kazandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Yasadışı Ekim" olaylarına yönelik yapılan istihbari çalışmalar sonucunda

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Yasadışı Ekim" olaylarına yönelik yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, bazı şahısların yılbaşında uyuşturucu madde satmak için hazırlık yaptıklarının öğrenilmesi üzerine, Adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden bir dizi operasyon düzenlendi.
Burhaniye ilçesi Mahkeme mahallesinde ikamet eden A.I. ve Korucuoğlu mahallesinde ikamet eden H.H. isimli şahsın ev ve eklentileri ile araçlarında yapılan aramada 480 gram kubar esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet hassas terazi, Gömeç ilçesi Karaağaç Mahallesinde C.A., M.Ö. ve K.A. isimli şahısların içerisinde bulunduğu 10 ? ?.. plakalı araçta yapılan arama 180 gram kubar esrar maddesi, Gönen İlçesi Kurtuluş Mahallesinde bulunan parkta B.Ö. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 157 adet Ecstasy hap (sentetik uyuşturucu), Ayvalık İlçesi Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı kavşağında K.T., H.E. ve L.Ş. isimli şahısların içerisinde bulunduğu 35 ? ?. plakalı araçta yapılan aramada 52 gram Bonzai ele geçirildi.
Gözaltına alınan A.I., H.H., C.A., M.Ö., K.A., B.Ö., K.T., H.E. ve L.Ş. isimli şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli