Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Yiğitler´de Halk Toplantısı

Yiğitler´de Halk Toplantısı

Marmara İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç başkanlığında, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, İlçe Şube İdare Müdürleri, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı, Yiğitler Mahalle Muhtarı ve Yiğitler Mahalle sakinlerinin katılımıyla Avşa Adası Yiğitler Mahallesi´nde

Marmara İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç başkanlığında, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, İlçe Şube İdare Müdürleri, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı, Yiğitler Mahalle Muhtarı ve Yiğitler Mahalle sakinlerinin katılımıyla Avşa Adası Yiğitler Mahallesi´nde Halk Toplantısı yapıldı.
Marmara İlçe merkezi ve mahallelerde doğrudan vatandaşların istek, talep, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla Marmara Kaymakamlığı organizasyonuyla düzenlenen Halk Toplantısı, Yiğitler Mahallesi devam etti.
7 Mart Çarşamba günü düzenlenen toplantıda söz alan vatandaşlar talep ve şikayetlerini dile getirirken, Kaymakam Tunç "Aylık bazda mahallelerimizde gerçekleş-tirdiğimiz toplantılar devlet ile milleti bütünleştirmek adına yapılmaktadır. Kurum amirlerimiz ile birlikte sorularınıza cevap oluşturmak için buradayız? açıklamasında bulundu.
Marmara İlçe Jandarma Komutanı da, kimlik bildirim sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, evini günü birlik kiraya veren vatan-daşlarımızın da mutlaka kimlik bildirim sistemine dahil olmaları gerektiğini ifade etti.

Suçlu veya suça meyilli şahısların yakalanması, huzur ve güven ortamının sağlanması açısından kimlik bildirim sisteminin önemine değinen Kaymakam Tunç, ?Haksız kazancın önüne geçilmesi amacıyla, geçen sezon kesilen idari para cezalarının bu sezonda tekrar etmemesi için pansiyonculuk işi ile ilgilenen vatandaşlarımızın mutlaka kimlik bildirim sistemine kayıt yaptırmaları gerekiyor? uyarısında bulundu.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Yiğitler Halk Toplantısı
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı