Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

YGS 2017 Sınav Koordinasyon Kurulu toplandı

YGS 2017 Sınav Koordinasyon Kurulu toplandı

12 Mart 2017 Pazar günü yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş YGS-2017 sınavının kurallara uygun, huzur ve güven içinde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla Sınav Koordinasyon Kurulu, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar´ın başkanlığında toplandı.

Bandırma´da 6628 kişinin katılacağı sınav tarihinde, nüfus cüzdanlarını kaybedenler adaylar için Nüfus Müdürlüğü 07.00 ? 09.45 arasında açık olacaktır. Sınav belgesi ve 1 adet fotoğraf getiren adayların nüfus cüzdanları hazırlanıp kendilerine teslim edilecektir.
Çocuklarımızın geleceğinde çok önemli bir kilometre taşı olan YGS 2017 sınavı sırasında, Bandırma´da hiçbir aksaklığa fırsat vermek istemediklerini belirten Kaymakam Günhan Yazar, ?Sınav süresi içinde otoların klakson çalmaması, ambulans ve itfaiye sirenlerinin çalışmaması ve benzeri her çeşit gürültünün yapılmaması, sınava giren çocuklarımız için büyük önem arz etmektedir. Vatandaşlarımızın ve kamu görevlilerimizin bu noktada gerekli hassasiyetleri göstereceklerine eminim. Bu vesileyle sınava giren tüm adaylarımıza, ailelerine ve sınavda görev alan çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum? dedi.
Koordinasyon Kurulu toplantısına Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel de katıldı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı