Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

?Yetenek Sizsiniz?de Erdek konuşuldu

?Yetenek Sizsiniz?de  Erdek konuşuldu

Erdek´te, Garaj Taksi´de çalışan Rahmi Karakaş, dün akşam Kanal-8´de yayınlanan ?Yetenek Sizsiniz? programına yarışmacı olarak katıldı.

Erdek´te, Garaj Taksi´de çalışan Rahmi Karakaş, dün akşam Kanal-8´de yayınlanan ?Yetenek Sizsiniz? programına yarışmacı olarak katıldı.
Karakaş, bir süre önce gazetemizde de yer alan haberde, vücudunda bulunan bioenerjiyi, insanlara yararlı olarak kullanmak istediğini açıklamıştı. 1971 yılında Mardin´e bağlı Mazıdağı ilçesinde doğan, 12 yıldan beri Erdek´te yaşayan, evli ve altı çocuk babası, Erdek Garaj Taksi´de çalışan Rahmi Karakaş, bioenerjiye sahip olduğunu bir rastlantı sonucunda anladığını vurgularken, şöyle konuşmuştu:
?Vücudunda bioenerji taşıyan bir kişiyi televizyonda izliyordum. Bu kişinin vücuduna konulan çatal ve kaşıklar düşmeden duruyordu. Bir espri olsun diye çocuklarına, ?Getirin, bana da çatal, kaşık. Bende de durur´ dedim. Getirip, vücuduma koyduklarında, çatal, kaşıkların düşmeden durduğunu görünce hepimiz çok şaşırdık. Bunun üzerine Erdek´teki doktor Süleyman Bezirkanoğlu´na gittim. Yaptığı inceleme sonunda bende, bol miktarda bioenerji olduğunu belirtti. Daha sonra İzmir´de gittiğim bioenerji uzmanı Erol Konuk´tan, bu enerjimi nasıl kullanacağım konusunda seminer ve ardından da sertifika aldım.?
Erdek´te çalışan taksici Karakaş, vücudunda bioenerji taşıdığını öğrenmeden önce eşinin migrenini de yok ettiğini şöyle anlatmıştı:
?Eşim, uzun süredir, migren denilen şiddetli yarım baş ağrıları çekiyordu. Bu nedenle sık sık hastaneye giderek, ilaçlar yazdırıyordu. Bir ara onun başını ovdum. Daha sonra eşimin baş ağrıları tamamen kesildi ve ilaçlarını bıraktı. Yani, bu enerjiye sahip olduğumu bilmeden, eşimi tedavi etmiştim. Şimdi de, annemin belindeki ağrıları tamamen yok etmek üzereyim. Bu özelliğim başta bel ve boyun fıtıkları, baş ağrıları, migren, disk(bel) kayması, psikolojik ağrılar olmak üzere birçok rahatsızlığa iyi geliyor.?
?Yetenek Sizsiniz?e, kızı Leyla ile birlikte katılan Rahmi Karakaş, iki jüri üyesinin ?evet?, bir üyenin ?hayır? oyuyla bir üst tura yükseldi.
Serkan Adalı´nın Şarkı Performansı

/resimler/2015-12/4/0958495147887.jpg
?´Yetenek Sizsiniz Türkiye´nin´´ dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Serkan Adalı şarkı performansını gerçekleştirdi. Serkan Adalı jürinin oylaması sonucunda Yetenek Sizsiniz Türkiye´nin ikinci turuna geçmeye hak kazandı.
Kanal-8´de yayınlanan ?Yetenek Sizsiniz? programına gitarı ile yarışmacı olarak katılan ve 1999-2003 yılları arasında A-Bar´da sahne alan Serkan Adalı o yıllarda Erdek´te tanıştığı jüri üyesi Eser ile hasret gidererek birlikte şarkı söylediler. Program da Erdek´in bol bol reklamını yapan Adalı, üç jüri üyesinin ?evet? oyunu alarak bir üst tura yükseldi.
Haber : Taygun Ertan



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli