Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yeşil alanlar ilaçlanıyor

Yeşil alanlar ilaçlanıyor

Erdekte, haşaratsız bir yaz dönemi yaşatma mücadelesi veren Erdek Belediyesinin, sinek, sivrisinek vs. gibi tüm haşaratlara karşı başlattığı mücadele aralıksız devam ediyor.

Erdek`te, haşaratsız bir yaz dönemi yaşatma mücadelesi veren Erdek Belediyesi`nin, sinek, sivrisinek vs. gibi tüm haşaratlara karşı başlattığı mücadele aralıksız devam ediyor. Mart ayında başlayan ve halen devam eden, her türlü haşaratla mücadelede, bugünlerde tüm yeşil alanlar ilaçlanıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Erdek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kadir Yıldırım, Erdek Belediyesi olarak ilaçlama olayını çok önemsediklerini söyledi.
Mart ayı itibarıyla, başlayan larvasit mücadelesi şimdi değişik ilaçlamalarımızla devam ediyor. Yaptığımız tüm mücadele, Erdek`li halkımızın yanı sıra tatillerini ilçemizde geçirecek misafirlerimize rahat bir yaz sezonu yaşatabilmektir. Bu mücadelemiz, yaz sezonu sonuna kadar periyodik aralıklarla devam edecektir. Şu anda, hem belediyemize, hem de özel araçlarla bu görevimizi yürütmekteyiz. Duruma göre, araç kapasitesini artırabiliriz" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli