Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yerel Medya Özendirme Yarışması

Yerel Medya Özendirme Yarışması

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak, yerel medya mensuplarının çalışmalarını desteklemek ve basında...

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak, yerel medya mensuplarının çalışmalarını desteklemek ve basında kaliteyi yükseltmek amacıyla "Yerel Medya Özendirme Yarışması" düzenliyor.
1973`ten bu yana "Anadolu Basınını Özendirme Yarışması" adı altında düzenlenen geleneksel yarışmaya yazılı basının yanı sıra, bu yıl ilk kez yerel internet haber sitesi, radyo ve televizyon haber programı dalları da eklendi. Yurt dışında Türkçe yayın yapan basın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerin de katılımına açılan yarışmanın ismi bu nedenle "Yerel Medya Özendirme Yarışması" olarak değiştirildi.
Birçok önemli ismin jüri üyesi olarak yer aldığı yarışmaya başvurular 20 Nisan 2014  saat 23.00`e kadar BYEGM`nin kurumsal internet sitesinden yapılabilecek.
Ödül töreni Genel Müdürlüğün kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde 9 Haziran 2014 tarihinde TBMM`nin Tören Salonunda gerçekleşecek. Yarışmada birinciler 2.500 TL, ikinciler 1.500 TL, üçüncüler ise 1.000 TL ile ödüllendirilecek.
Kategoriler: Yerel Haber, Makale-Yorum (Politika, ekonomi, kültür, turizm, spor), Köşe Yazısı, Mizanpaj, Araştırma, Röportaj, Haber Fotoğrafı, Türkçenin Doğru Kullanımı (Yurtdışından yazılı basın ve yurtiçinden dergilere açıktır), Yerel İnternet Haber Sitesi, Radyo Haber Programı, Televizyon Haberi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu