Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yerel basının geleceği tartışılıyor

Yerel basının geleceği tartışılıyor

İşbirliği ve istişare toplantılarının ikincisi İzmir´de yapıldı

Basın İlan Kurumu (BİK), yerel basının kurtuluşu için başlattığı çalışmaları devam ediyor.
Basın İlan Kurumu (BİK), yerel gazetelerin yapısal ve dijital dönüşümlerini tamamlayarak, her geçen gün büyüyen yeni medyada söz sahibi olabilmeleri için paydaşların katılımıyla bir dizi toplantı düzenliyor.
Birincisi Bursa´da gerçekleştirilen toplantıların ikincisi İzmir´de yapıldı.
Kaya Thermal Hotel Venüs Roof Salonu´ndaki toplantıda ?Gazetelerin İnternet Haber Sitelerinin İyileştirilmesi? ile ?Yerel Yazılı Basının Dijital Reklam Piyasasına Entegrasyonu? projeleri tanıtılarak, basın kuruluşları ile kamu kurumlarının temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya BİK Genel Müdürü Yakup Karaca, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Canbey, BİK Genel Kurul Üyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, BİK Genel Kurul Üyesi ve Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülgün Erdoğan Tosun, BİK İlan Hizmetleri Müdürü İdris Çam, BİK Bilgi İşlem Müdürü Emin Aksoy, BİK İzmir Şube Müdürü Ömer Faruk Çakır ve Şube personeli ile yazılı basın temsilcilerinin yanı sıra Kalkınma Ajansı, KOSGEB ve İŞKUR başta olmak üzere paydaş kurum yöneticileri katıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı