Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yeniden ?Sözleşmeli öğretmen? sistemine doğru

Yeniden ?Sözleşmeli öğretmen? sistemine doğru

Edremit Belediye Meclisi mezbaha için olağanüstü toplandı.

Edremit Belediye Meclisi mezbaha için olağanüstü toplandı. Olağanüstü gerçekleştirilen toplantıda, Edremit İlçesine Mobil Mezbaha kurulabilmesi için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne yer tahsis yapılmasına karar verildi.
Edremit Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısının ardından bu kez olağanüstü olarak toplandı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapılan toplantıda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin Mobil Konteynır Mezbaha kurması için mülkiyeti Edremit Belediyesi Tüzel Kişiliği´ne ait Zeytinli Mahallesinde 6.307,33 metrekare yerin tahsis talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Mezbahanın önemli bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Başkan Saka ?Vatandaşların yediği etin nerede ve nasıl kesildiğini bilmeleri en doğal hakları. Büyükşehir Belediyesi yetkisinde olan mezbaha kurulabilmesi için Zeytinli Mahallemizde eski Çanakkale yolu kenarında bulunan 6 dönüm yerimizi tahsis etme kararı aldık? dedi.
Toplantıda ayrıca, Edremit Körfez Dağcılık ve Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü ile Edremit Voleybol Aslanları Spor Kulübü´nün yardım talepleri incelenmek üzere Eğitim, Kültür, Sanat, Spor Komisyonu´na havale edildi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı