Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yeniden görevde

Yeniden görevde

BANÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir: ?Önümüzdeki 4 yıl daha da çok çalışacağız?

4 yıllık yeni bir dönem için tekrar Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne seçilen Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ?Beni bu göreve değer bulan Yüksek Öğrenim Kurulu (YÖK) üyeleri ve özellikle sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum? dedi.
4 yıldır sürdürdüğü Rektörlük görevi sırasında hem üniversitenin, hem de Bandırma´nın her alanda gelişmesi için sorumluluk duygusu içinde hizmet vermeye çaba harcadığını vurgulayan Özdemir, şunları söyledi:
?4 yıldır, akademik kadromuz başta olmak üzere tüm personelimizle birlikte üniversitemizi iyi bir yere getirmek için büyük bir heyecan ve özveriyle çaba harcıyoruz. Bu süre içinde üniversitemizi ülke düzeyinde iyi bir yere getirdiğimize inanıyoruz. Bundan sonra da aynı heyecan ve sorumluluk duygusu içinde görevimizi sürdürerek, üniversitemizin daha iyi noktalara gelmesi için çok çalışacağız. Şu andaki yönetmelikler gereğince aynı üniversitede, bir öğretim üyesi sadece iki dönem rektörlük görevini üstlenebiliyor. Buna göre 4 yıl daha görev yaptıktan sonra görevimi gönül rahatlığı içinde başka bir arkadaşıma devredeceğim.?
Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden BANÜ Rektörlüğüne atanması nedeniyle kendisini kutlayan herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Yeniden görevde
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli