Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeniden düzenlenen Kaşifacar Caddesi törenle açıldı

Yeniden düzenlenen Kaşifacar Caddesi törenle açıldı

Bandırma´nın en işlek caddelerinden Kaşifacar, yeni altyapısı ve düzenlemeleriyle yeniden kullanıma açıldı.

Bandırma´nın en işlek caddelerinden Kaşifacar, yeni altyapısı ve düzenlemeleriyle yeniden kullanıma açıldı.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen caddenin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bandırma´nın yükünü çeken bir cadde olan Kaşifacar´da yaptıkları yeni düzenlemelerle kaldırımları genişletip yolu tek yönlü duruma getirdiklerini, cadde üzerindeki esnafın malzeme indirip bindirmeleri için beş adet cep yaptıklarını, kaldırımlar üzerine esnafın, sattıkları ürünleri çıkarmaması gerektiğini, bu caddede üç zabıtanın denetim görevini yürüteceğini açıkladı.
Bandırma´nın geleceğini hazırlamaya çalıştıklarına dikkati çeken Mirza, ?Büyükşehir yasasıyla gelirlerimizin yarı yarıya azalmasına, mahalle sayımızın 54´e yükselmesine karşın Balıkesir´deki 20 belediye arasında en çok proje üreten, yatırım yapan hizmet gerçekleştiren belediyeyiz? dedi.
Mirza, önümüzdeki günlerde, trafiğin yoğun olduğu İnönü Caddesi´nde de yeni bir düzenleme yapacaklarını, bu düzenlemeyi 10-15 gün içinde tamamlayacaklarını sözlerine eklerken, önümüzdeki dönemde gerçekleştirecekleri çeşitli çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.
Yaklaşık 1,5 aylık bir çalışma sonucunda yenilenen Kaşifacar Caddesi için 750 bin lira dolayında para harcandığı öğrenildi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı