Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yeni Tarım Müdürü Işıktaş göreve başladı

Yeni Tarım Müdürü Işıktaş göreve başladı

Erdek Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlük görevine atanan Manyas Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş, Erdek'teki görevine başladı.

Erdek Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlük görevine atanan Manyas Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş, Erdek’teki görevine başladı.
Erdek Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Murat Yazar`ın görevinden alınmasıyla boşalan müdürlük görevine atanan Dilek Işıktaş yeni görevine başladı.
Manyas Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü olarak görev yaparken ilçemize atanan Dilek Işıktaş’ın 1981 yılı Bandırma doğumlu olduğu öğrenildi. 

Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra ilk görev yerinin 2004 yılında atandığı Manyas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Gıda Teknisyeni olduğu belirtilen Işıktaş, çalışmaya başladığı Manyas’ta sırası ile müdür vekilliği ve müdürlük görevlerinde bulundu. Manyas’ta görev yaparken Erdek Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekillik görevine atanan Işıktaş, evli ve 1 çocuk annesi.
İlçemizdeki görevine hafta başında başlayan Erdek Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş, yeni görevi ile ilgili bir değerlendirme yapmak için çok erken olduğunu söyleyip, görevini en iyi şekilde yapabilmek adına var gücüyle çalışacağını kaydetti.
Haber : Taygun Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı