Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeni imar planı ile bölgeye hareketlilik gelecek

Yeni imar planı ile bölgeye hareketlilik gelecek

Erdek Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğünce, Erdek Çuğra Bölgesi ile yine ilçeye bağlı Narlı Köyüne yakından ilgilendiren imar planı çalışmalarına hız verildi.

Erdek Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü`nce, Erdek Çuğra Bölgesi ile yine ilçeye bağlı Narlı Köyü`ne yakından ilgilendiren imar planı çalışmalarına hız verildi.
Söz konusu her iki bölgeye ait imar planı çalışmaları için geçtiğimiz Cuma günü belediyede gerçekleştirilen toplantıda Erdek Başkanı Hüseyin Aysan, AK Partili belediye meclis üyelerinden Melek Decan Erarslan Halil Aydöner, K. Sabri Çağlar, Aycan Ener, Belediye İmar İşleri Müdürlüğü personeli ve Şehir Plancısı Harun Algül ile bir araya geldi.
Cuma günü geç saatlere kadar devam eden toplantıda, Erdek Çuğra Bölgesi ile Narlı Köyü`nün imar çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Erdek Çuğra Bölgesi ile Narlı Köyü imar planı hazırlığının görüşüldüğü toplantıyla ilgili bilgi veren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Belediye Meclisinin Kasım 2012 ayı toplantısının yapılacağı 7 Kasım Çarşamba günü, bu her iki konunun meclis üyelerine sunulacağını açıkladı.
2012/2013 zeytin kampanyası hayırlı olsun
Erdek Belediye Başkanı Aysan, imar planı çalışmalarına geçmeden önce aynı günün sabah saatlerinde, zeytin üreticileriyle bir araya geldiğini söyledi.
Sabahın erken saatlerinde zeytin üreticilerinin çıktığı kahvehaneleri sırasıyla ziyaret ettiğini belirten Aysan, geçimini zeytincilikten sağlayan çiftçilerin sorunlarını dinleyip, 2012/2013 zeytin kampanya döneminin başlamasından dolayı yeni hasat döneminin hayırlı ve bol bereketli olması dileğinde bulundu.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı