Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeni hedeflere doğru

Yeni hedeflere doğru

Erdekli Binehan Köklü, Bornova Yeşilovaspor´da

Erdek´in eski başarılı futbolcularından Kemal Köklü´nün oğlu, ilçenin yetiştirdiği önemli oyunculardan eski Erdekspor´lu Binehan Köklü, Bölgesel Amatör Lig´de(BAL) 3. Lig´e yükselme hedefine kilitlenen Bornova-Yeşilovaspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
BAL´ın güçlü takımlarından ?1881 Spor Kulübü? ile ?Yeşilova Spor Kulübü?nün olağanüstü genel kurulda tüzük değişikliği yaparak 3. Lig hedefiyle birleşmelerinin ardından Bornova Yeşilova Spor Kulübü, transfer çalışmalarına ağırlık verdi.
Üniversiteler arası futbol turnuvasında Türkiye şampiyonu olarak Portekiz´e giden takımda yer alan Binehan Köklü, hafta sonunda döndüğü Türkiye´de, kendisiyle transfer sözleşmesi yapmak isteyen takımlar arasında tercihini Bornova Yeşilovaspor için kullandı.
Golcü futbolcu Köklü, Erdekspor´dan transfer olduğu 2016-2017 futbol sezonunda formasını giyerek başarılı bir sezon geçirdiği Somaspor´u ve taraftarlarını çok sevdiğini, ancak eğitim durumu ve ligde hedefleri olması nedeniyle beklentilerine en uygun kulüp konumundaki Bornova Yeşilovaspor´u tercih ettiğini belirtti.
Yeni kulübüyle bir yıllık sözleşme imzalayan Binehan Köklü, ?Çok değerli olan zamanı iyi kullanmak istiyorum. Daha da yüksekleri hedefliyorum. Hedefi bulunan bir kulüple aynı havayı solumanın iki taraf için de doğru hamle olduğunu düşünüyorum. Futboldan gelen bir ailenin çocuğu olarak ön koşul, elbette ki giydiğim formayı ıslatarak hedeflediğim başarıyı yakalamaktır? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Yeni hedeflere doğru
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli