Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeni Erdek´ten Emniyet Müdürü´ne ziyaret

Yeni Erdek´ten Emniyet Müdürü´ne ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Bandırma Emniyet Müdür Yardımcılığı´ndan Erdek Emniyet Müdürlüğü´ne atanan Faik Karabaş´a gazetemiz tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde Bandırma Emniyet Müdür Yardımcılığı´ndan Erdek Emniyet Müdürlüğü´ne atanan Faik Karabaş´a gazetemiz tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.  

Gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Ertan ve muhabiri Tuncay Ertan, yeni Emniyet Müdürü Karabaş´a görevinde başarılar dileyerek ilçemizin asayiş konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.   

Toplumun huzuru, mutluluğu ve güveni için polis ile vatandaşın işbirliğine her zaman ihtiyaç duyulduğuna dile getiren Karabaş ?Erdek çok güzel bir kent olup, burada görev yapmamın mutluluğu içerisindeyim. Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışacağız.? dedi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Faik Karabaş Yeni Erdek Gazetesi´ne yayın hayatında başarılar dileyerek yerel basının Erdek´in gündemini halka iletme konusundaki önemine vurgu yaptı.    

Faik Karabaş Kimdir?  

4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesinde bulunup, ilk kez Erdek´te Emniyet Müdürlüğü görevini üstlenen Karabaş, 1967 yılında Akhisar ilçesinde doğdu. Sırasıyla Trabzon, Mardin ve Kütahya illerinde çalışan Karabaş, daha sonra Balıkesir ilinde görev yapmaya başladı. Ardından Balıkesir İli Bandırma İlçesi´ne atanan Karabaş, 3 yıldan beri Bandırma İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.
Mehmet Çatak´ın, Balıkesir İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanmasının ardından Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Faik Karabaş, evli ve iki kız çocuğu babası.  

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false