Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yedieminden alınmayan araçlar hurdaya gidiyor

Yedieminden alınmayan araçlar hurdaya gidiyor

Yeddi Emin depolarında 6 aydır bekleyen ve sahipleri tarafından alınmayan motosiklet ve otomobiller preslenerek hurdaya gitti.

Yeddi Emin depolarında 6 aydır bekleyen ve sahipleri tarafından alınmayan motosiklet ve otomobiller preslenerek hurdaya gitti.
Aliağa Söküm Tesislerine gönderilen araçlar, ayrıştırıldıktan sonra eritilerek ekonomiye kazandırılacak.
Çeşitli nedenlerle trafikten men edilmiş ve 6 aylık yasal süreci içerisinde alınmayan iki Yeddi Emin Deposunda yaklaşık 112 motosiklet ve 21 otomobil preslenerek, silah yapımında kullanılmak üzere İzmir`in Aliağa ilçesinde bulunan söküm atölyesine gönderildi.
Edremit, Burhaniye İlçe Jandarma ve Emniyet trafik ekiplerinin çalışmaları sonucu çalıntı olarak yakalanan, terk edilmiş veya çeşitli nedenlerle trafikten menedilmiş halde yeddi emin parklarında bekletilerek 6 aydır alınmayan araçlar, preslenmek için son yolculuklarına uğurlandı. Araçlar, Aliağa`da bulunan söküm tesisi görevlileri nezaretinde preslenerek ekonomiye kazandırılmak üzere gönderiliyor. Araç presleme makinesi marifetiyle park yerlerinden alınan otomobiller, üzerlerine binen tonlarca yükün altında kâğıt gibi eziliyor. Demir yığını halini alan otomobiller ve motosikletler,  kamyonlara yükleniyor.
Araçlara Yükleme işlemleri sırasında gözlemcilik yapan Mal Müdürlüğü`nün Milli Emlak Servisi personeli, yeddi emin araç parkına getirilen araçların kayıt tutulduktan sonra kendilerinin himayesinde olduğunu, üzerlerindeki hiçbir şeye dokunulmadığını anlattı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı