Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yazıcı, hayvancılık sektörünün önde gelen isimlerini dinledi

Yazıcı, hayvancılık sektörünün önde gelen isimlerini dinledi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir´de hayvancılık sektöründe faaliyet yürüten oluşumları ziyaret ederek, sektörün mevcut durumu, sorunları, çözüm önerileri ve beklentiler hakkında bilgi aldı.

Yazıcı, beraberinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak, Paşaalanı Mahallesinde bulunan Balıkesir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği´ne (DSYB) giderek, birlik yönetim kurulu başkanı Mustafa Kemal Çakırca ve birlik yöneticileriyle bir araya geldi.
Ziyaretlerine devam eden Vali Yazıcı, İlimizin önde gelen Tarımsal Örgütlerinden Balıkesir Süt Üreticileri Birliği´ne ziyarette bulundu.
Vali Yazıcı son ziyaretini Balıkesir Hayvancılık Kooperatifi Birliği´ne yaptı.
Yazıcı´ya ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Başkan Mustafa Kemal Çakırca, Başkan Cihat Şimşek ve Başkan Faruk Özen memnuniyetlerini dile getirerek, Birlikler olarak, yaptıkları çalışmalar ve çiftçilere sunulan hizmetlerle ilgili kendisine bilgi verdi.
Tarım ve hayvancılığın Balıkesir´de iyi gelişmeler içinde olduğunu daha da gelişmesi için çalıştıklarını belirten Vali Yazıcı, Balıkesir´de her etkinlikte her defasında hatırlattığı ´Türkiye´yi Doyuran İl´ sözünün her şeyi anlattığını belirtti.
Vali Yazıcı, Balıkesir´in Tarım ve Hayvancılık potansiyeli ile ilgili karşılıklı değerlendirmelerde bulunduktan sonra birliklerden ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli