Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yazar Küçükkaya, Bandırma Kitap Günleri´nde

Yazar Küçükkaya, Bandırma Kitap Günleri´nde

Bandırma Kitap Günlerinin bugünkü konuklarından biri de Gazeteci Yazar İsmail Küçükkaya oldu.

Bandırma Kitap Günlerinin bugünkü konuklarından biri de Gazeteci Yazar İsmail Küçükkaya oldu.
Küçükkaya, Bandırmalılarla imza ve söyleşi programıyla buluştu.
Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü´nden 1993 yılında mezun olan ve çeşitli yayın organlarında çalışan İsmail Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi´nin Genel Yayın Yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihine kadar bu görevde kaldı. Gezi Parkı olaylarındaki tavrı yüzünden işten alındı. Eylül 2013 tarihinden itibaren de daha önce Fatih Portakal?ın sunduğu FOX Televizyonu´nda Çalar Saat adlı programı sunmaya başladı.
Gazeteci Yazar İsmail Küçükkaya´nın kitapları; 2008? Cumhuriyetimize Dair 2012? Cumhuriyet´in İlk Yüzyılı (1923-2023) (İlber Ortaylı, İsmail Küçükkaya).
Bandırma Kitap Günlerine katılan İsmail Küçükkaya´ya günün anısına Bandırma´nın sembollerinden biri olan Bandırma Vapuru maketini Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza takdim etti.
Hanefi Avcı, Bandırma Kitap Günleri´nde
Emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, Bandırma Kitap Günleri´nin konuğu olarak Bandırmalılarla buluştu. İmza ve söyleşisiyle halkla buluşan Hanefi Avcı´ya, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza katılımından dolayı teşekkür etti ve günün anısına Bandırma´nın simgelerinden biri olan Bandırma Vapuru maketini hediye etti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu