Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yazar Kahraman Tazeoğlu okurlarıyla buluştu

Yazar Kahraman Tazeoğlu okurlarıyla buluştu

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, öğrencilerini yazarlar ile buluşturmaya devam ediyor.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, öğrencilerini yazarlar ile buluşturmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Kulübü ve Bandırma Ticaret Odası işbirliğiyle ile düzenlenen söyleşide ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu okurlarıyla buluştu.
Söyleşi öncesi Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve yazar Kahraman Tazeoğlu 17 Eylül Üniversitesi Kütüphanesi için kitap toplama kampanyası başlattı.
Üniversitede kurulan kitap kumbarasına Rektör Özdemir kendi kitabı olan Küreselleşme Sürecinde Refah Devleti kitabını, yazar Tazeoğlu ise Aşla Kal kitabını bağışladı.
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Konferans Salonu´nda düzenlenen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Öğrencilerin ilgisi karşısında mutlu olduğunu dile getiren Tazeoğlu, ?Yeni bir üniversitede bulunmak ve sizlerin karşısında olmak mutluluk verici. Bu kadar çok insanın kitap okuyor olması ve salonun bu kadar kalabalık olması bir yazar olarak ve ülkem adına çok mutlu edici bir durum. Ayrıca başlatmış olduğumuz kitap kampanyası ile de kitap kumbarası umuyoruz ki dolup taşacak ve bu kampanya diğer üniversitelere de örnek teşkil edecek.? diye konuştu.
Söyleşiye okuduğu şiirlerle de renk katan yazar Tazeoğlu´na, söyleşi sonrası Rektör Özdemir teşekkür plaketi takdim etti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli