Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yaz Kuran kurslarına yoğun ilgi var

Yaz Kuran kurslarına yoğun ilgi var

Erdek İlçe Müftülüğü, yaptığı açıklamada devam eden Kuran Kursu ve Yaz Kuran kurslarına 800e yakın öğrencinin eğitimlerinin devam ettiğini bildirdi.

Erdek İlçe Müftülüğü, yaptığı açıklamada devam eden Kur`an Kursu ve Yaz Kur`an kurslarına 800`e yakın öğrencinin eğitimlerinin devam ettiğini bildirdi.
Erdek İlçe Müftülüğü yaptığı açıklamada, müftülüğe bağlı Kur`an Kursu ile camilerde devam eden Yaz Kur`an kurslarına yoğun ilgi olduğu belirtilirken, şu an itibari ile 800`e yakın yavrumuzun Kur`an kursu hızla devam etmektedir ifadelerine yer verildi.
Erdek İlçe Müftüsü İsmail Yalçın, devam eden açıklamasında "İlçemiz Turizm ilçesi olduğu için bu sayı değişkenlik göstermekte. Çünkü yazlığa gelen ailelerde çocuklarını bu eğitim için göndermekte ve dini bilgileri ile ALLAH Kelamı Kur`an-ı Kerimi öğrenmelerini istemektedirler. Bizde İlçe Müftülüğü olarak tüm imkanlarımı zı seferber ederek bu eğitimi en iyi şekilde vermeleri için tüm personelimiz ile birlikte elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Ayrıca sadece Kur`an Kursuna giden öğrencilerimiz 4 Temmuz 2012 Çarşamba günü öğle namazından önce Berat Kandilinin de olması münasebetiyle, Merkez Yalı Camiinde çok güzel bir program hazırladılar. Bu programa öğrenci aileleri ve cemaatin katılımı son derece güzeldi. Katılan vatandaşlarımız ve çocukların aileleri hem çocuklarının öğrendiklerini görme fırsatı buldular hem de ilk defa izledikleri böyle bir programın çok güzel olduğunu dile getirdiler." dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli