Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yaz bitti kış temizliği başladı

Yaz bitti kış temizliği başladı

Erdek Belediyesi Temizlik İşleri birimi, ilçenin Çuğra sahil bandında 15 günden bu yana devam eden temizlik çalışmalarında Toma Deresine kadar gelindi.

Erdek Belediyesi Temizlik İşleri birimi, ilçenin Çuğra sahil bandında 15 günden bu yana devam eden temizlik çalışmalarında Toma Deresi`ne kadar gelindi.
Erdek Çuğra Bölgesinde Ali Haydar Sarı Sahil Parkı girişinden 15 gün önce başlatılan temizlik çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri tam bir koordinasyon içerisinde çalışıyor.
Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde Erdek Belediyesi`ne bağlı temizlik ekiplerinin sahil bandında devam eden temizlik çalışmaları bittiği gibi çalışmalar arka trafik yolu ile devam edecek.
Yapılan bu çalışmalar kapsamında sahil boyunca çöpler toplanıyor, yeşil alanlarda bakım ve onarım yapılıyor.
Yapılan çalışmaları koordine eden Erdek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Süleyman Doğruel, Erdek Sahil Mahallesinde yer alan Çuğra sahil bandı ile başlatılan bu çalışmalardan sonra söz konusu mahallenin pırıl, pırıl olacağını söyledi.
Doğruel" Her yıl özellikle sezon girişinde olmak üzere belirli aralıklarla yaz sezonu boyunca sahil temizliği yapıyorduk. Bu sene ilk kez yaz sezonu bittiği gibi kış sezonu temizliği yapma kararı aldık. Ekiplerimiz 15 gün günden itibaren sahil temizliğine başladı ve bu çalışmalar deniz sahili ve arka trafik yolu ile tüm sokaklarla sürecektir. Bu sayede, vatandaşlarımızın daha temiz bir ortamda sahil bandında keyifli yürüyüş yapmalarını sağlayacağız." dedi.         
Vatandaşlardan çevreyi temiz tutmalarını isteyen Doğruel, çevre ve insan sağlığı konusunda halkın bilinçlendirilmesine yönelik bir çalışma yapacaklarını söyledi. Yapılan her hizmetin bir maliyeti vardır ve neticede bu para halkın kendi cebinden çıkmaktadır hatırlatmasında bulunan Doğruel, "Kamunun yaptığı her yatırımın gerçek sahibi ve onu koruyup kollaması gereken halkımızdır. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek Güney Marmara Bölgesinin incisi ilçemizi daha güzel günlere hep birlikte taşımalıyız " diyerek sözlerini tamamladı. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli